Главная Новости Досуг Через Галліну, Пугачова виріже Тимошенко із "Рождественских встреч"
commentss НОВОСТИ Все новости

Через Галліну, Пугачова виріже Тимошенко із "Рождественских встреч"

27 декабря 2009, 09:04
Поделитесь публикацией:
Через Галліну, Пугачова виріже Тимошенко із "Рождественских встреч"

Співачка Галліна Горбаль, яка вимагалася прибрати свій номер з телеверсії "Рождественских встреч", заявила, що отримала вибачення від Алли Пугачової. До того ж Примадонна пообіцяла вирізати номер співачки, під час якого на сцену вийшла "косата" Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, Галліна була обурена тим, що її виступ на концерті "Рождественские встречи" з Аллою Пугачовою було використано у якості агітації за Тимошенко. Тож екс-пасія Горбаля підняла ґвалт в ЗМІ, щоб домогтися вилучення свого номеру з телеверсії шоу Примадонни.

"Я говорила з Алою Борисівною по телефону наступного ж дня після зйомок "Рождественских встреч". Вона пообіцяла вирізати мій номер з концертної програми. Адже мене ввели в оману, організатори її концерту використали як розмінну монету", — зауважила співачка.

Нагадаємо, саме під час виступу Галліни на сцену Плацу Спорту піднялася прем`єрка Юлія Тимошенко. Тож, разом зі співачкою з телешоу зникне й "леді Ю".

До речі, Галліна запевняє, що після цього конфлікту з Пугачовою їхні стосунки не зіпсувалися. Мовляв, Примадонна навіть вибачилася перед нею.

"Коли Алла Борисівна дізналася про причини конфлікту, вона повідомила мені, що не була поставлена до відома організаторами заходу про мою партійну приналежність і про мою життєву позицію. І сама вибачилася", — хвалиться артистка.

Наразі Галліна побоюється, що деякі телеканали перестануть запрошувати її в ефіри. До того ж артистка не впевнена, чи наступного року її ім`я фігуруватиме в списку запрошених співаків на "Рождественские встречи".

За матеріалами "Бліка"

По материалам: ТАБЛОID

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!