Главная Новости Досуг Син убив матір за землю в день її народження
commentss НОВОСТИ Все новости

Син убив матір за землю в день її народження

13 января 2010, 11:00
Поделитесь публикацией:
Син убив матір за землю в день її народження

Нещодавно в Переяслав-Хмельницькому районі працівники міліції затримали 38-річного Федора, котрий убив власну матір в день її народження. Старенькій щойно виповнилося 63 роки. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

Як виявилося пізніше, і син, і сама іменинниця, зловживали спиртними напоями. Тож, влаштувавши скромне святкування на двох, родичі взялися розпивати горілку.

Невдовзі тости-привітання перевтілилися у розмови "за життя". Ось тут чоловік і нагадав матері про те, що гроші й козу вона подарувала братові, а не йому.

Свої доводи під час суперечки Федір вирішив підтвердити ногами й кулаками. Отямився він лише тоді, коли жінка була вже мертва.

Чи збирався горе-родич звертатися до міліції, а чи думав ховатися – невідомо. Адже в цей час у гості до бабусі завітав Василь, 14-річний син зловмисника. Побачивши у кімнаті мертву жінку, юнак скликав решту сім’ї. Вони й зателефонували до міліції.

Втім, зізнаватися у скоєному чоловік не поспішав. Він стверджував, що не бив матір і про вбивство нічого не знає. Розповісти про свій вчинок "люблячий" син наважився лише у міліцейському відділку.

Наразі проти Федора порушено кримінальну справу за статтею 121-2 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Тепер двоє неповнолітніх дітей та дружина зловмисника навряд чи погодяться спілкуватися тим, хто спромігся холоднокровно позбавити життя власну матір…

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!