Главная Новости Досуг Ревнива Ахат любить млинці та зганяє зайві кілограми фотошопом
commentss НОВОСТИ Все новости

Ревнива Ахат любить млинці та зганяє зайві кілограми фотошопом

13 января 2010, 11:36
Поделитесь публикацией:
Ревнива Ахат любить млинці та зганяє зайві кілограми фотошопом

Співачка Ассія Ахат у новому 2010-му році свої апетити зменшувати не збирається. Ася вже обсмоктує мрію про дорогезні скрипки, а на святковому столі артистки красувалося усе, що для організму не надто корисно.

Цей Новий рік і Різдво Ахат зі своїм чоловіком Ігорем Баленком та молодшим сином Пилипом провела у Маямі. Причому закордонний святковий стіл співачки виглядав досить виразно.

"Я люблю все некорисне, а цього некорисного більше, ніж корисного", — зізналася Ассія "Бліку".

Ассія Ахат з чоловіком Ігорем Баленком святкувала Новий рік у Маямі

"На святковому столі у мене були млинці з червоною ікрою, запечена картопля, м`ясні страви, оселедець, а також рибне асорті холодного і гарячого копчення", — описує співачка.

Такий стіл, певно, налякав би половину вітчизняних зірок. Адже усі ці млинці та оселедці з картоплею після свята доводиться зганяти неймовірними зусиллями.

Щоправда, із вправністю прес-служби Ассії Ахат, артистці зайві кілограми не загрожують. Її команда у фотошопі прибере всі зайві складочки та обвисання.

Ассія Ахат зайві кіло зганяє фотошопом. Фото "До"



Фото "Після"



Але повернемося до новорічної ночі. У Ассії Ахат в цю ніч утвердилося бажання заволодіти дорогими музичними інструментами.

"Хочу дві скрипки: електронну й акустичну. Обидві вони коштують дуже великі гроші: електронна — до $5000, а акустична — ще більше. Доведеться розщедритися", — подумки готується до солідної покупки брюнетка.

"Але справа не у ціні. За хороший старовинний інструмент готова віддати $10 000, а може і мільйон доларів!" — занесло Ассію Ахат на віражі.

Ася хоче два інструменти

А коли б‘ють куранти Ассія Ахат, за її словами, завжди загадує таємне бажання:

"Відкрию секрет, нічого такого потаємного у цьому бажанні немає. Хочу, щоб усі були живі та здорові". При цьому зараз, як додала співачка, вона найбільше турбується про здоров‘я своєї бабусі.

А от чоловік Ассії Ахат Ігор Баленко, за її словами, приводів для турбот, принаймні сердечних, не дає. Це й добре, бо співачка, як вона запевняє, — дама ревнива:

"Ви маєте рацію, я ревнива. І ревнощі у мене може викликати винятково кохана людина. Але Ігор не дає приводів".

Ахат запевняє, що її чоловік не дає приводів для ревнощів

Також Ассія Ахат запевнила, що у Майямі шопінгом не страждає.

"Ой, страшно не люблю витрачати на це час! Заходжу тільки туди, де у мене є впевненість, що колекція може мені підійти.... Хоча іноді покупка нової речі приносить задоволення і лікує від депресії".

Фото "E-motion", "Бліка" та прес-служби Ассії Ахат

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!