Главная Новости Досуг «Шоколадки» дізнавалися ім’я свого майбутнього чоловіка
commentss НОВОСТИ Все новости

«Шоколадки» дізнавалися ім’я свого майбутнього чоловіка

14 января 2010, 08:56
Поделитесь публикацией:
«Шоколадки» дізнавалися ім’я свого майбутнього чоловіка

На старий Новий рік багато дівчат намагаються дізнатися свою долю.

Слабка стать небайдужа до всіляких ворожінь, і красуні з групи "Горячий Шоколад" – не виняток. Дівчата ще в дитинстві спробували безліч способів дізнатися ім`я судженого або передбачити долю.

Аліна Пилипенко провела дитинство у Львові, тому для неї ворожіння – невід`ємна частина новорічних свят.

– Напевно, найпопулярнішим і водночас найстрашнішим було ворожіння на дзеркалах. Це коли навпроти одне одного ставляться два великі дзеркала та свічки з боків. Кажуть, якщо довго вдивлятися у відображення, можна побачити свого судженого, – розповідає дівчина. – Напевно, ми з подругами були не дуже старанні, оскільки нікого там так і не побачили. Дуже смішно було вибігати вночі на вулицю й кликати перехожих чоловіків. Потрібно було запитати ім`я в першого зустрічного – саме так і зватимуть нареченого. Але якщо врахувати, з яким розмахом наші чоловіки вміють святкувати, то половина не те, що сказати ім`я, не могли пригадати його.

Тетяна Решетник також вірить у силу різдвяної ночі, у свято Маланки і в бажання, загадані під бій курантів. Дівчина ворожила на судженого до 15 років, але потім вирішила, що вона занадто доросла для цього.

– Перепробувала всілякі народні ворожіння: на обручці, на варениках, на голці, на воді з воском, на книгах, – згадує Таня. – Часто ворожили на сон про судженого, заучували, що потрібно говорити перед тим, як лягти спати, щоб майбутній чоловік наснився. Є одне ворожіння, про яке розповіла мені мама, і яким користувалася ще моя прабабуся й бабуся – рівно 29 листочків паперу з іменами чоловіків необхідно покласти на ніч під подушку. Яке ім`я витягнеш уранці, таке носитиме майбутній чоловік.

Ну що ж, можливо, саме таке ворожіння допоможе деяким дівчатам дізнатися ім`я свого майбутнього чоловіка саме сьогодні вночі.

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!