Главная Новости Досуг Олег Скрипка показав свою дружину та синів (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Олег Скрипка показав свою дружину та синів (ФОТО)

14 января 2010, 12:47
Поделитесь публикацией:
Олег Скрипка показав свою дружину та синів (ФОТО)

Обличчя фестивалю "Країна мрій" Олег Скрипка на поріг свого особистого життя журналістів не пускає.

Лишень останнім часом фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" почав виводити у світ своїх двох синів та жінку Наталю. До дружини, як запевнив співак, у нього немає жодних претензій.

"До дружини у мене вимог взагалі немає! Якщо ти людину вибрав у дружини, будь добрий, сиди", — озвучує свою позицію Олег Скрипка "Бліку".

"Вимоги мають бути до одруження. І найголовніша з них — не пред`являти жодних вимог до мене. Приймати мене таким, який я є", — підсумував співак.

Нагадаємо, українка Наталя — друга дружина Скрипки. Причому зв`язувати себе з жінкою офіційний шлюбом Олег не поспішає, пише газета. Нині пара живе у цивільному шлюбі. Та це не заважає їм бути щасливими.



З Наталею у Скрипки цивільний шлюб попри двох дітей

В Олега й Наталі двоє синів — старший Роман і молодший Тарас, пише газета. Кажуть, хлопці більше схожі на батька і не лише зовні, а й за характером.



У лідера "ВВ" двійко карапузів підростає — Роман і Тарас

А першою обраницею Скрипки, як всі пам‘ятають, була француженка Марі Рібо. Однак із нею артист прожив недовго, побажавши мирно розстатися.

"Француженки — досить жорсткі жінки, а українські чоловіки — м`які. Ніби має бути нормальна пара. Але тепер я розумію, що для нас, українців, французькі жінки недостатньо жіночні", — міркує собі Скрипка.

"Крім того, бувають важкі періоди у сімейному житті — 3 і 7 років. От ми, проживши сім років, не змогли більше знаходитися разом", — так сказав музикант про свій перший шлюб.



Францію Олег проміняв на Україну

Фото "Бліка", "JetSetter.ua"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!