Главная Новости Досуг Ані Лорак голосувала з Муратом, а Яна Клочкова притягнула гламурного цуцика (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Ані Лорак голосувала з Муратом, а Яна Клочкова притягнула гламурного цуцика (ФОТО)

18 января 2010, 13:30
Поделитесь публикацией:
Ані Лорак голосувала з Муратом, а Яна Клочкова притягнула гламурного цуцика (ФОТО)

Недільного дня вагітна спортсменка Яна Клочкова, співачка Анастасія Приходько та інші зірки завітали на виборчі дільниці.

Співачка Руслана Лижичко голосувати їхала підготовлена — у компанії свого чоловіка-продюсера Олександра Ксенофонтова і вже тепленька.

Екс-депутатка перед тим, як запустити бюлетень в урну вирішила підняти собі настрій "горілкою з бульбашками".

"Це важливий день для усіх нас. Я дуже переживаю, адже з цього моменту починається болісний період чекання. До вівторка або до середи ми не розуміємо, у якій країні живемо — у своїй чи чужій", — почала була Руслана.

"Тому ми з чоловіком вчора намагалися підняти собі настрій: сходили на "Аватар", відкрили пляшку шампанського. А сьогодні ввечері я планую приготувати смачну вечерю для чоловіка", — поділилася співачка.

Руслана готувалася до виборів шампанським

Співачка Ані Лорак хоч і приїхала на виборчу дільницю зі своїм чоловіком Муратом, але позувати на камери жінці довелося самій.

Її коханий турок навідріз відмовився цього дня "працювати фотомоделлю". Спершу Мурат ховався за дверима, а потім втік у віддалений куточок виборчої дільниці.



Лорак прийшла з чоловіком, але той сховався

Співачка Настя Приходько, яка нині на 7-му місяці вагітності, голосувати за майбутнього президента прийшла не сама. Чорноброву скандальну співачку супроводжували мама Оксана і брат Назар.



Вагітна Приходько голосувала з мамою і братом

А завдяки своєму зірковому статусу Насті навіть у черзі за бюлетенями стояти не довелося — люди, кажуть, самі розступалися.

"Майбутній президент має бути сильним і симпатичним. Адже його обличчя — обличчя нашої країни. От за цим принципом я і голосувала. Думаю, мій вибір буде правильним", — сказала співачка, опускаючи бюлетень в урну.



Настя впевнена, що президент має бути сильним і симпатичним

Окрім того, мама Приходько зауважила, що для їхньої сім‘ї день виборів завжди особливий.

"От зараз ми проголосували, а тепер поїдемо додому — у нас цей день проходить напружено перед телевізором: ми всією сім‘єю стежимо за новинами, результатами екзит-полів", — розповіла жінка.

Боксер Віталій Кличко не забув проголосувати


Боксер відправив бюлетень у "нокаут"

Ще одна вагітна, плавчиня Яна Клочкова на виборчу дільницю прийшла взагалі із собакою. Окрім того Яну супроводжували мама і тато.

"Бачите, на виборчу дільницю — усією сім‘єю!" — посміхалася Клочкова.

Яна Клочкова притягла голосувати навіть свого цуцика

При цьому собачку на прізвисько Єва спортсменка тримала на руках.

Як поділилася Клочкова, зі своїм кандидатом її сім‘я визначилися вже давно: "Що ви, у цьому питанні ми абсолютно одноголосні і своєї думки за 4 роки не змінили".



Народжувати Яна, судячи з усього, буде вже у країні з новим президентом

Також у неділю на одній з виборчих дільниць в Одесі можна було побачити ведучого колись популярного "Джентльмен-шоу" Олега Філімонова. На вибори телеведучий прийшов із дружиною Ларисою і ностальгував за "Жигулівським".

"Зараз вибори — це не таке свято, як було раніше. Я пригадую, як у радянські часи бабуся та дідусь брали мене з собою на вибори. На виборчих дільницях грала музика, працював буфет, де продавали те, що не можна було купити в магазинах: бутерброди з сиром, ікрою навіть, тістечка, глазуровані сирки, пиво "Жигулівське"!" — ділився спогадами шоумен.

Одеському джентльмену Олегу Філімонову на виборах бракувало "Жигулівського" пива

Як зізнався відомий одесит, хоча в неділю у нього святкового настрою не було, але відсвяткувати вибори з друзями і колегами він збирався.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!