Главная Новости Досуг Лохнеське чудовисько померло
commentss НОВОСТИ Все новости

Лохнеське чудовисько померло

18 января 2010, 14:41
Поделитесь публикацией:
Лохнеське чудовисько померло

У результаті останнього дослідження, у якому використовувалися система супутникової навігації та 600 Sonar, ніяких слідів озерного монстра виявити не вдалося.

За словами дослідників, в більшості випадків туристи плутають Лохнеське чудовисько з колодами, що стирчать з води, скупченнями водоростей та іншими предметами, образно що нагадують силует чудовиська.

Довгі роки вважалося, що Лохнеське чудовисько може бути давньою морською рептилією, яка змогла вижити в суворих водах Лох-Несс в Шотландії. І деякі непрямі докази цього були. Так протягом 1987 року члени експедиції, що працювала на озері Лох-Несс, неодноразово ловили сигнали про наявність в озері об`єкта, що, на думку фахівців, міг бути великою рибою або морським ссавцем. Для того, щоб побачити монстра, до Шотландії щороку приїжджає сотні туристів з усього світу.

Нагадаємо, що одне з останніх фотографічних "свідчень" належить лондонському лікарю Р. Кеннет Вілсону, який нібито зробив знімок Нессі випадково в 1934 році, коли подорожував в тих краях. І тільки в 1994 було встановлено, що це фальшивка, виготовлена Уїлсоном і трьома його спільниками. Двоє з спільників Уїлсона навіть добровільно зізналися у скоєному. Але віра в слова шановного доктора була така велика, що зізнанню громадськість не повірила. І ось сьогодні обман розкрила новітня техніка.

А, може, чудовисько просто померло від старості і тіло його давно розклалося.

По материалам: "ТСН.ua"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!