Главная Новости Досуг Джонні Деппа визнано найстильнішим чоловіком світу
commentss НОВОСТИ Все новости

Джонні Деппа визнано найстильнішим чоловіком світу

21 января 2010, 08:59
Поделитесь публикацией:
Джонні Деппа визнано найстильнішим чоловіком світу

Напіводягнений актор потрапив на обкладинку знаменитого глянцевого видання й обійшов 25 відомих красенів у номінації "Найстильніший чоловік у світі".

Джонні Депп, 46-річна зірка знаменитої трилогії "Пірати Карибського моря", знову попереду всієї планети! Цього разу красунчик Джонні визнаний найстильнішим чоловіком у світі за версією одного з модних журналів, який затіяв грандіозне опитування серед своїх читачів.

У результаті голосування обкладинка лютневого номера глянцевого журналу GQ була прикрашена розкішною фотографією Джонні Деппа, який виграв у номінації "Найстильніший чоловік у світі".

- Депп справді один такий — і по-справжньому гламурний, і неймовірно ексцентричний. Він уміє носити коштовності як ніхто з чоловіків, не соромиться яскравих кольорів, легко експериментує із зачісками. Навіть якщо він валяється в канаві, однаково в нього просто приголомшливий і неймовірний вигляд! — вважають творці журналу.

Цікаво, але сам Депп скромничає й відхрещується від усіх звань "найсексуальнішого" та "найкрасивішого" (актора вже двічі обирали найсексуальнішим чоловіком планети — у 2003 р. й буквально два місяці тому).

- Це точно не я найсексуальніший, мене такі титули знічують до чортиків. Я навіть не знаю як реагувати — мені завжди здавалося, що це якийсь жарт, — сором`язливо говорить актор.

Крім Деппа, у список стильних людей за версією журналу потрапили й інші зірки, як американські, так і британські: Клінт Іствуд, Jay-Z, Роберт Паттінсон, Девід Бекхем та багато інших.

Ми ж пропонуємо вибрати найстильнішого чоловіка за версією Glamurchik`a!

Фото: Getty Images

Автор: Анна Смирнова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!