Главная Новости Досуг Дантес та Олійник провели провели майстер-клас по «валентинкам» (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Дантес та Олійник провели провели майстер-клас по «валентинкам» (ФОТО)

5 февраля 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Дантес та Олійник провели провели майстер-клас по «валентинкам» (ФОТО)

 Відомий дует вирішив зробити подарунок шанувальницям власними руками.

Володимир Дантес і Вадим Олійник запаслися кольоровим папером, картоном, фольгою та клеєм, щоб потішити своїх фанаток саморобним подарунком. Правду кажучи, хлопцям таке "рукоділля" не дуже близьке, але, як кажуть, талановита людина талановита в усьому.



Для початку хлопці вирішили зробити оригінальні й, безумовно, стильні прикраси для себе. Озброївшись ножицями, Дантес і Олійник вирізали дві пари чудових окулярів, звичайно ж, у формі сердечок.



Співаки допомагали один одному в цій нелегкій справі, намагаючись, щоб аксесуари вийшли якнайстильнішими. Здається, їм це вдалося.



А ось "валентинки" стали для Дантеса й Олійника складним завданням. Але хлопці мужньо приступили до виконання свого "обов’язку".



Вадим прикрасив червоний кольоровий папір стрічками, виклавши з них сердечко, а також наклеїв кілька сердечок із фольги. Листівка вийшла лаконічною, але красивою. Олійник також залишив свій автограф на задній стороні створеного шедевра.

– Я ніколи такого не робив, не знаю чому. Може, я по-іншому собі це уявляв, хоча в школі ми завжди збирали гроші на подарунки дівчатам, – розповідає Вадим у процесі праці. – А ось історія, пов`язана з цим святом, у мене є.

Як з`ясувалося, саме в День святого Валентина Вадим набрався сміливості підійти до об`єкта свого першого кохання. Звісно ж, без алкоголю не обійшлося.

- У школі я був закоханий в одну дівчину, яка була найпомітніша в школі. Я навіть вірші їй присвячував, але не показував. На День святого Валентина, під час дискотеки, я випив трошки для хоробрості – і зважився. Якраз вишикувалася ціла черга з хлопчиків, які хотіли її проводжати. Але я підійшов перший і запропонував її провести, вона погодилася. І якраз по дорозі я їй розповів про свої почуття. З цього дня ми почали зустрічатися. Виявляється, я їй теж давно подобався.

Вова спочатку теж узявся за червоний папір, і став акуратно наклеювати на нього сердечка. Правда, незабаром Дантес передумав і вирішив підійти до питання ще креативніше.



У нього несподівано прокинувся хист до малювання, крім того, такий гарний почерк просто не можна приховувати від людей.

– Я робив одну у своєму житті "валентинку" – своїм батькам, – каже Вова в процесі роботи. – Тому що люди, які рік за роком усе більше закохуються одне в одного – це значно прикольніше. Я вишив "валентинку" для мами на маленькому клаптику паперу, а татові – виклав клеєм і нитками.

Дантес розійшовся не на жарт, прикрасивши листівку з усіх боків, а всередині виписавши "Головне не яка, а як...". Вова стверджує, що ця фраза про листівку, яку він зробив, хоча, може, Володимир мав на увазі й інше.



 Хочеш отримати "валентинки" від Дантеса та Олійника до 14 лютого?

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!