Главная Новости Досуг Волкова та Валевська хочуть поїхати на Євробачення від Росії
commentss НОВОСТИ Все новости

Волкова та Валевська хочуть поїхати на Євробачення від Росії

8 февраля 2010, 14:20
Поделитесь публикацией:
Волкова та Валевська хочуть поїхати на Євробачення від Росії

Українські співачки вирішили брати "Євробачення-2010" штурмом.

Надихнувшись досвідом Анастасії Приходько, одразу дві українські співачки заявили про своє бажання представляти Росію на міжнародному пісенному конкурсі. Висловивши своє обурення з приводу рішення "Першого національного" каналу, Наталя Волкова та Наталя Валевська вже готують номери на російський відбірковий тур.

– Цього року Національна телекомпанія своїм рішенням призначила представника від нашої країни на найпопулярнішому європейському пісенному конкурсі, не проводячи при цьому звичних для артистів і глядачів відбіркових турів. Що ж, це їхнє право, і сперечатися з цим просто безглуздо, – сказала Наталя Волкова. – Я впевнено можу назвати себе патріоткою, адже дуже люблю свою країну, але в обставинах, які склалися, мною прийнято рішення поборотися за те, щоб на "Євробаченні-2010" представити дружню нам країну, а саме Росію.

Наталя Валевська перед подачею заявки вирішила створити ажіотаж довкола своєї персони, й навіть дала прес-конференцію, заявивши, що "Перший національний" улаштував їй блокаду й не пускає в ефір. Дівчина рішуче налаштована поїхати в Осло, навіть якщо доведеться представляти сусідню країну.

– Я – українка, й моєю мрією було заспівати на "Євробаченні" за свою країну. При цьому я не маю наміру відступати від своїх давніх планів про участь у "Євробаченні-2010". І оскільки доля українського конкурсанта вже вирішена, я подала заявку на участь у конкурсному відборі артиста від Росії, – каже співачка.

А от Віталій Козловський, який уже давно заявив про бажання поїхати на "Євробачення", поки що про те, щоб представити іншу країну, не думає.

– Ми, звичайно, не зарікаємося, але поки не втрачаємо віру, що Віталік зможе представити Україну, – каже представник співака. – Хоча нам уже й інші країни пропонували поїхати на "Євробачення" від них.

Цікаво, чи можливо, що історія "Євробачення-2009" знову повториться, і Росію представить український виконавець? Не варто забувати, що в Насті Приходько була гарна російська підтримка в особі Костянтина Меладзе, та й дівчина була досить відома російському слухачеві, чого не можна сказати про двох Наталок.

До речі, "Євробачення" – завжди гарний шанс для піару артиста, навіть якщо він не зможе поїхати на конкурс. Може, саме в цьому вся сіль?

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!