Главная Новости Досуг 60-річна Пугачова розповіла про свій секс
commentss НОВОСТИ Все новости

60-річна Пугачова розповіла про свій секс

11 февраля 2010, 07:48
Поделитесь публикацией:
60-річна Пугачова розповіла про свій секс

Примадонна російської естради Алла Пугачова розповіла про подробиці свого сексуального життя.

"Я вам зараз все розповім! Мені вже 60 років, і я маю на це повне право", — заявила в прямому ефірі на своїй радіостанції артистка.

"Я підрозділяють секс на три розділи: прищавий секс (шкільний), інфантильний і секс зі знанням справи. Це грубі градації, але я про них знаю не з чуток. У мене ж юність пройшла серед ... повій! Тому цю тему я знаю добре", — зізналася Пугачова.

Співачка також зауважила, що секс треба любити:

"Я ось без сексу жити не можу! Якось у Радянському Союзі тітка встала і сказала: "У нас сексу немає!". А він є! І він був завжди! Повірте мені!".

Алла Борисівна має чималий досвід у стосунках з чоловіками. Однак раніше артистка не повідомляла пікантних подробиць про своїх кавалерів. Та тепер Пугачова вирішила, що немає чого соромитися.

"Ми з Масєю (так Пугачова називає Максима Галкіна) тут дивилися еротичний кліп гурту "Вінтаж". І треба сказати, що я групі "Вінтаж" дуже вдячна. Цей кліп виявився таким гарячи, що після перегляду... Ну, нам з Максимом... Ну, було дуже весело! Ми з ним класно... Посміялися! Будемо називати ЦЕ так — посміялися", — заявила Примадонна.

По материалам: ТАБЛОID, "NewsMusic"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!