Главная Новости Досуг Для кого корисні обмеження в сексі
commentss НОВОСТИ Все новости

Для кого корисні обмеження в сексі

12 февраля 2010, 09:02
Поделитесь публикацией:
Для кого корисні обмеження в сексі

Спори про це ведуть священики і вчені, йоги та імпотенти ...

Одним із постулатів майбутнього посту є цілковита відсутність сексу. Під суворою забороною навіть подружній секс, не кажучи вже про "громадянський" і "виключно з кохання".

Завдання, що й казати, для більшості здорових людей непросте... Поцікавмося думкою представників різних "конфесій", щоб ухвалити самостійне рішення про користь і шкоду тривалого сексуального стримування.

Целібат у православ`ї

Православна церква категорично забороняє сексуальні стосунки ченцям. На все життя. І справжнім віруючим парафіянам – у дні строгого посту. Жоден православний священик не візьме на себе сміливість дозволити своїм парафіянам секс у ці дні.

Але кожен із них говорить, що обмеження в їжі не має сенсу, якщо немає обмеження в гріховних думках і вчинках. Самовільно продовжуючи цю думку, можна спитати: "А чи є сенс у сексуальній помірності, якщо вона спричиняє не очищення, а пожежу таких думок, що священики, якби дізналися про них, жахнулися б?" Ой, навряд чи…

Апостол Павло називав целібат даром від Бога та казав, що "краще вже поєднуватися шлюбом, ніж розпалюватися, якщо не дав Господь дару дотримуватися справжнього целібату".

Цнотливість йогів

Йоги, як відомо, наполегливо рекомендують берегти життєву енергію ці, яка залишає тіло чоловіка при кожному сім`явиверганні. Але ті самі йоги кажуть, що тіло людини, яка практикує помірність, але при цьому мучиться від прихованої пристрасті, "смердить козлом", тоді як тіло людини, яка практикує принципи Ями та Ніями, тобто утримується насамперед від дурних слів і думок, і лише потім – від сексу, "пахне лотосом"…

А що кажуть лікарі?

Лікарі дуже скептично ставляться до всіх духовних практик, які жорстко обмежують природні потреби людини. Але дають людині право самостійно ухвалити рішення, з урахуванням  індивідуальних особливостей власного організму.

Адже сексуальна активність людини багато в чому визначається вродженими якостями. Є люди, наділені високим ступенем сексуальності. Таких людей навіть тижневе стримування може поставити на грань неврозу. Для людей із середнім ступенем сексуальної активності тиждень стримування пройде непоміченим. Люди зі слабким ступенем сексуальної активності можуть легко пережити піст за межами подружньої спальні.

Дослідження про шкоду та користь сексуального стримування проводили різні вчені. Висновки були приблизно однаковими: секс корисний, стримування "обважнює" як нервову систему, так і фізіологію.

Оціни "бонуси", якими обдаровує нас секс

- секс знижує масу тіла. Один "середньостатистичний" статевий акт спалює щонайменше 200 калорій, що рівноцінно 15-хвилинній пробіжці в середньому темпі. Секс приємніший, особливо якщо згадати про погоду, хіба не так?

- оральний секс, завдяки хімічному складу сперми, впливає на міцність зубної емалі. Деякі дами, щоправда, віддають перевагу зубній щітці, але це справа смаку…

- у людей, які регулярно займаються сексом, імунітет приблизно на 30% вищий, ніж в "аскетів". Це обумовлене тим, що в крові любителів сексу імуноглобуліну А приблизно на 30% більше.

Не хочеш хворіти на грип? Зроби регулярний секс нормою. (Пам’ятай: регулярний, а не безладний! Останній варіант може мати зворотну дію, призвівши до цілковитої втрати імунітету… СНІД справді ближче, ніж ми думаємо).

- регулярний секс рятує від мимовільного сечовипускання – проблема, перед якою постають багато жінок-породіль (як пчихнула, так і…). Секс тренує вагінальні м`язи – а це обов`язкова умова міцності сечового міхура.

-секс і депресія несумісні. За це з усією відповідальністю ручаються гормони задоволення, що активно насичують кров людини під час оргазму.

- секс має активну анестезуючу дію. Про це слід пам`ятати жінкам, які страждають мігренями, передменструальним болем тощо. Такий специфічний вплив на організм обумовлений тими ж гормонами задоволення, викид яких запускає в організмі цілий ланцюжок хімічних реакцій. Підсумок – порятунок від болю.

- крім того, секс стимулює роботу серцевого м`яза та покращує нюх. А чоловікам дає змогу позбутися запасів токсичних речовин, що накопичуються в передміхуровій залозі. Оргазм – викид, стримування – накопичення:).

Це відкриття провокує запитання: "А куди викидають? Чи не шкодять такі "викиди" здоров`ю жінки?" Ні! Навпаки, сперма чоловіка – ліки для жінки. І ті ж йоги таврують ганьбою своїх побратимів, які позбавляють кохану жінку такого дарунка… "Марно не витрачай, але для коханої – будь ласка! Це твій обов’язок!" – це, звісно, доволі вільне трактування вчення йогів, але по суті цілком вірне.

Невже на захист стримування не виступить ніхто?

Чому ж…

Перевантажені роботою венерологи сексуальне стримування дуже навіть рекомендують… Готові підтримати колег і психіатри, у разі, якщо йдеться про людей, які через захворювання втратили можливість контролювати свої емоції та рефлекси. Психологи ціною спеціальних тренінгів прищеплюють "культуру" стримування космонавтам і морякам далекого плавання. Треба відзначити, що у тих, хто працює з космонавтами, успіхів більше. Моряки – народ нестаранний і забувають теорію в першому порту… Про користь стримування люблять поговорити й імпотенти…

Некосмонавтам і неімпотентам секс із життя все-таки не варто викидати… Інакше життя зробить відповідний жест і викине такого індивідуума… Куди? А Бог його знає!..

Чи приходила тобі у голову думка штучно обмежити своє сексуальне життя?

По материалам: Tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!