Главная Новости Досуг Дантес нахамив Гарику Мартиросяну
commentss НОВОСТИ Все новости

Дантес нахамив Гарику Мартиросяну

25 февраля 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Дантес нахамив Гарику Мартиросяну

Популярний дует переборщив зі своїми висловлюваннями на адресу ведучого церемонії "VIVA Найкрасивіші — 2009".

Дантес і Олійник, поп-дует, продюсований відомою співачкою Наталею Могилевською, після виступу на урочистостях вирішили продемонструвати свою дотепність і вступили в дебати з ведучим Гариком Мартиросяном. Хлопці так захопилися словесними змаганнями, що забули про те, що треба б і міру знати. До того ж, продюсер хлопців Могилевська сиділа в залі і явно підтримувала екс-"фабрикантів".

Коли Дантес сказав, що свої червоні штани в чорну смужку він забрав у графа Вишеньки з Чиполіно, Мартиросян повернувся до залу й голосно промовив: "Ми говоримо "ні" наркотикам". Природно, амбітний Дантес не зміг не відреагувати на шпильки Гарика, і при всіх зганьбив гумориста, нагадавши, що жарт про наркотики зовсім не новий, а фраза Мартиросяна схожа на плагіат. Варто нагадати, що торік ця тематика турбувала ведучу цієї ж церемонії Ксенію Собчак. Ось тільки її репліка "Ми говоримо "ні" наркотикам" була адресована співакові Максу Барських.

Дивно, але старання Дантеса продемонструвати свою дотепність ніяк не зачепили Гарика. Зате ще й як зачепили підопічного Могилевської. Йдучи за лаштунки, Вова ніяк не міг заспокоїтися: "Гарику, я дуже вас поважаю і знаю всі ваші жарти, але сьогодні ви — несвіжі, ви мене розчарували".

Зухвалість молодого виконавця викликала бурхливу реакцію, яка вилилася в оплески. Навздогін Дантесу та Олійнику ведучий церемонії заявив, що він звик розчаровувати чоловіків, і "в цьому немає нічого поганого".

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Вікторія Єгорова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!