Главная Новости Досуг Схоже, син Черновецького виїжджає з України на ПМЖ
commentss НОВОСТИ Все новости

Схоже, син Черновецького виїжджає з України на ПМЖ

25 февраля 2010, 13:08
Поделитесь публикацией:
Схоже, син Черновецького виїжджає з України на ПМЖ

Син космічного мера Києва Леоніда Черновецького Степан, схоже, розлучається і планує стати громадянином Канади, пише  "Сегодня".

Як розповів один із заступників мера, наближений до родини Черновецьких, Стьопа планує переїхати на постійне місце проживання до Канади.

"Він зараз оформляє документи для отримання громадянства у Канаді. Там, якщо у тебе є нерухомість, зробити це не важко", — зауважило джерело.

Мовляв, у Канаді законодавство дуже лояльне по відношенню до мігрантів, у яких є власність на території країни.

"Але при цьому, на скільки мені відомо, втрачати український паспорт він (Степан Черновецький) також не хоче", — додав заступник "Льоні-Космоса".

Інформацію про заплановану "втечу" сина Черновецького підтвердив і депутат НУНС Кирило Куликов.

"У мене є папери, що сім`я мера інвестує у нерухомість у Ванкувері, Оттаві та їх околицях. Це готелі і квартири, у які вони стали вкладати кошти після продажу банку "Правекс", — запевняє Куликов.

Та чи не найцікавіше те, що Степан, ніби то, їде до Канади сам, без своєї дружини.

"Я чув, що він розлучився з Жанною", — розповів один з депутатів.

А сусіди сина Черновецького повідомили, що не бачили дружину Степана більше року. Так само вже давно не з`являлася Жанна і у Конча-Заспі, де у сина мера є будинок.

Щоправда, у мерії офіційно чутки не підтверджують. Навпаки, запевняють, що у Стьопи Черновецького з дружиною все гаразд.

Однак так само нещодавно представники Київської міської адміністрації казали, що і у Христини Чернівецької не крали 4,5 мільйони доларів у Парижі. Хоча згодом французькі правоохоронці підтвердили, що крадіжка таки відбулася.

Нагадаємо, Степан Черновецький одружився у квітні 2006-го року. Свідками на весіллі були заступники мера Ірена Кільчицька та Денис Басс. У Степана та його дружини Жанни є 3-рінчий син Льоня.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!