Главная Новости Досуг Сестра Майкла Джексона в захваті від Києва
commentss НОВОСТИ Все новости

Сестра Майкла Джексона в захваті від Києва

2 марта 2010, 09:32
Поделитесь публикацией:
Сестра Майкла Джексона в захваті від Києва

Скандальна зірка "Плейбою" та рідна сестра легендарного короля поп-музики Майкла Джексона в захваті від столиці України.

Ла Тойя Джексон, американська 53-річна співачка й актриса, яка приїхала на церемонію вручення престижної премії "Телезірка", викроїла вільну хвилинку й відправилася на екскурсію Києвом у супроводі кортежу розкішних автомобілів.

Частину столичних пам`яток скандальна поп-дива оглядала просто з вікна авто, щоб уникнути нав`язливої уваги шанувальників її брата, покійного поп-короля Майкла Джексона. Через настирливих фанатів, що не давали Ла Тойї проходу, зірці довелося милуватися Майданом Незалежності та Золотими воротами тільки з вікна автомобіля.

Близько Парку слави та Софійського собору співачка таки наважилася вийти з машини. Софійська площа дуже сподобалася Ла Тойї, але в сам собор заходити вона не стала, пославшись на те, що страшенно замерзла.

Покружлявши старовинними вуличками Києва, кортеж Ла Тойї відправився до Парку слави. Ла Тойя несподівано для всіх вирішила подивитися на пам`ятник акторові Леоніду Бикову — як виявилося, зірка зовсім не шанувальниця його творчості і про легендарну стрічку "В бой идут одни старики" навіть не чула, звісно ж. Річ у тому, що з місця, де встановлено пам`ятник, відкривається розкішний краєвид на Київ, Лавру та береги Дніпра.



- Чудово! Як у вас тут легко дихається, — захоплювалася співачка, забувши про своє погане самопочуття після багатогодинного перельоту через океан та алергію, що не давала їй нормально харчуватися в Києві.



До слова, Ла Тойя не лише закохалася в Київ, але й збирається повернутися до столиці України ще раз — у неї грандіозні творчі плани, які вона збирається реалізувати саме в нашій країні.

Фото: Віталій Павленко

Автор: Маргарита Павлова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!