Главная Новости Досуг Ані Лорак стала копією Ассії Ахат з натяком на Леді Гагу (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Ані Лорак стала копією Ассії Ахат з натяком на Леді Гагу (ФОТО)

24 марта 2010, 00:05
Поделитесь публикацией:
Ані Лорак стала копією Ассії Ахат з натяком на Леді Гагу (ФОТО)

У новому відеокліпі співачку Ані Лорак можна буде побачити спершу без волосся, а тоді у новій перуці і на шипах. Для своєї свіжої відео роботи Кароліна обрала новий образ. Принаймні її чоловіку Мурату сподобалося.

"У новому кліпі ми вирішили трохи поекспериментувати із зовнішністю. Настав час вносити щось нове і, думаю, такий образ стане несподіванкою для всіх шанувальників. Впевнена, що багато хто, побачивши відео, вигукне: "Вау! Це вона?". Я буду космічною, віртуальною дівою", — попередила Ані Лорак в інтерв‘ю "E-motion".

У кліпі на пісню "Небеса-Ладони" Ані з‘явиться у сексуальному шкіряному комбінезоні в обтяжку. Співачка буде обвішана металевим залізяччям, а на її обличчі красуватиметься агресивний макіяж. А ще у Кароліни нарешті зміниться зачіска.



У новому кліпі Лорак стала схожою і на Ассію Ахат, і на якусь леді ГаГу одночасно



У кліпі Кароліна перетворюється на запалювачку сонця.

"Я є тим елементом, що запалює сонце. Спускаючись у коконі з неба, спершу без одягу і волосся, я в остаточному підсумку з`являюся у тому образі, який ви бачите, і запалюю сонце. Це важко описати словами, оскільки усі буде побудовано на яскравій картинці, буде багато постпродакшна", — пообіцяла співачка.

Правда, голитися налисо Королька не збирається. Щоб створити ефект "без волосся" її коси зберуть у маленький хвостик, який майже не буде видно.

"Як ми це реалізували — секрет! Це майстерність моєї команди: стиліста, перукаря, візажиста", — кинула Ані.

"Спеціально замовляли перуку — це ручна зборка. Також для кліпу Лілія Літковська підготувала дуже яскравий, ексклюзивний костюм. А я доповнила образ браслетами від Каваллі, у яких виступала на "Євробаченні", — поділилася деталями нового образу жінка.

І ще, як відзначила Лорак, варто звернути увагу на її взуття — це теж дизайнерська робота.

"У туфлі вставлені шипи, щоб у разі, якщо хтось буде погано поводитися, можна було відразу розібратися", — розсміялася зірка..

Причому у всьому цьому спорядженні Кароліна, за її словами, почувається на диво зручно: "Все дуже легке. Навіть корсет зручний — нічого не тисне і не коле".

А ідею такого образу запропонувала артистці кліпмейкер Катя Царик. Кароліна лише з радістю погодилася.

"Вона була в шоці, що я так легко дала добро. Адже усі звикли, що я люблю трошки інші образи: більш гламурні чи що. А тут такий спортивний, футуристичний стиль", — розповіла Ані.



Лорак і Царик експериментують із зовнішністю Ані

Власне, новий образ так припав зірці до душі, що вона не відкидає ідею у ньому і залишитися.

"Все може бути (посміхається). Тим більше, на мою думку, мені добре у такому образі і з таким чубчиком. А вам як здається? Взагалі, я подумаю. Можливо, зміню трохи зачіску", — обмовилася Лорак, яка вже кілька років нікого своєю зовнішністю не дивує.



До слова, варіації на тему зовнішності, як з‘ясувалося, припали до вподоби чоловікові артистки, бізнесмену Мурату. Він, за словами Лорак, сказав, що любить, коли Ані експериментує з зовнішністю.

Фото:  "E-motion"
По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!