Главная Новости Досуг Настя Приходько народила Нуріку доньку
commentss НОВОСТИ Все новости

Настя Приходько народила Нуріку доньку

6 апреля 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Настя Приходько народила Нуріку доньку

Четвертого квітня, о 7 ранку 22-річна Анастасія Приходько народила дочку.

Пологи пройшли успішно, при цьому співачка народжувала сама. Всупереч чуткам, що пологи проходитимуть в "престижному" 7 пологовому будинку (де, за дивною традицією народжують майже всі знаменитості), співачка народжувала в одному з тих столичних пологових будинків, де поколіннями народжують саме корінні кияни. У цьому сенсі Настя повністю довірилася досвіду своїх мами і бабусі.

За загальносімейних рішенням, чоловік Насті Нурік не був присутній при пологах, але знаходився в пологовому будинку. Підтримати Настю і, звичайно ж, Нуріка приїхала учасниця групи "Nikita" Юлія Кавтарадзе. Одними з перших Настю по телефону привітали Костянтин Меладзе, Артем Мілевський та Іванна Мелай.

Ще кілька днів співачка пробуде в пологовому будинку. Ніяких речей для дитини Настя заздалегідь не купувала. До речі, няню донечці зірка наймати не збирається, так як їй активно допомагатиме мама — відома журналістка Оксана Михайлівна Приходько, яка вирішила заради виховання внучки кинути роботу.

Що стосується самої молодої мами, то через два-три тижні Настя планує вперше після пологів вийти у світ і відверто поспілкуватися з пресою про все на світі.

До речі, подейкують, що народити на Великдень — справжній дар, а дитина, народжена в цей світлий день, обов`язково буде щасливою.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!