Главная Новости Досуг Сандра Баллок розлучається з чоловіком-«німфоманом»
commentss НОВОСТИ Все новости

Сандра Баллок розлучається з чоловіком-«німфоманом»

7 апреля 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Сандра Баллок розлучається з чоловіком-«німфоманом»

Не так давно зрадливий чоловік актриси Сандри Баллок Джессі Джеймс ліг у реабілітаційний центр, аби вилікуватися від секс-залежності.

Однак кілька днів тому чоловік залишив установу після того, як дружина відмовилась розмовляти з ним по телефону. Проте у неділю неспокійний пацієнт знову повернувся до лікування від сексуальної залежності, повідомляє "Radar Online".

"Здається, що Джеймс не поставився до реабілітації всерйоз", — розповіло джерело The Showbiz Spy". 

Як повідомляв нещодавно представник Джеймса, той звернувся по допомогу, аби впоратися зі своїми проблемами.

"Він збагнув, найважливішим зараз є допомогти собі самому, допомогти своїй сім‘ї та допомогти врятувати свій шлюб", — сказав тоді речник Джеймса"People".

"Все це зруйнувало світ Джессі. Зараз він повністю розбитий", — зазначив приятель Джессі Джо Янні.

"Джессі кохає Сандру. Єдина важлива річ для Джеймса та дітей — аби шлюб якимось чином вижив", — додав він, пише "The Showbiz Spy".

Тим часом перелік гріхів чоловіка Сандри Баллок, схоже, збільшується. З`явилися відомості, що той примудрився розраховуватися за послуги повії кредиткою Сандри.

За спиною дружини Джессі розтринькав на жрицю кохання на прізвисько Семмі десятки тисяч доларів. Джерела запевняють, що йшлося про наркотики, секс утрьох та рольові ігри, пише "The Showbiz Spy".

Зраджена дружина, Сандра Балок нині збирається з силами у своєму маєтку на Голлівудських пагорбах, який придбала ще до шлюбу, пише "Radar Online".

За чутками, актриса зважилася на розлучення зі своїм чоловіком-німфоманом.

"Усе скінчено. Після того, що трапилося, неможливо, аби вони знов були разом, навіть попри те, що, я певен, вона й досі кохає чоловіка, яким, їй здавалося, він був", — запевняє джерело "Pop Eater". 

"Знаючи, що вона за людина, я дуже здивуюся, якщо вона надумала знов бути з ним", — каже співрозмовник журналу "US Weekly", пише "The Showbiz Spy".

"Він зруйнував її життя... Але не треба жаліти Сенді. Сенді одна з найрозумніших, найрозсудливіших, найсильніших жінок. Всім буває боляче. Вона пройде через це", — запевнив давній друг Сандри Джоел Вурхіс.

Нагадаємо, скандал навколо подружжя Баллок-Джеймс розгорівся після того, як татуйована модель Мішель "Бомба" МакДжі розповіла пресі про свій роман із чоловіком Сандри.

Надалі кількість коханок Джессі Джеймса стрімко збільшувалася.

Фото: The Showbiz Spy"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!