Главная Новости Досуг Молода мама Настя Приходько наростила волосся та продовжує палити
commentss НОВОСТИ Все новости

Молода мама Настя Приходько наростила волосся та продовжує палити

14 апреля 2010, 13:55
Поделитесь публикацией:
Молода мама Настя Приходько наростила волосся та продовжує палити

Хоча дочці Анастасії Приходько всього 10 днів, співачка вже встигла вийти у світ. При цьому Настя здивувала: замість штанів з‘явилася у короткій спідниці, схудла та ще й з довгим нарощеним волоссям. Правда, курить артистка, схоже, й досі.

Про свій новий імідж та про те, як на неї "цитькає" чоловік Приходько розповіла журналістам.

"Мій внутрішній світ повністю змінився після народження дочки. Тому я змінилася і зовні", — цитує слова Приходько "Комсомольська правда в Україні".

Як пише "Сегодня", після пологів Настя примудрилася схуднути одразу на 15 кіло:

"Треба себе змінювати, адже я стала дорослішою. Спортивний стиль, кеди, бандани, звичайно, добре, але в минулому! Переходжу на жіночні сукні та каблуки, хоча не відмовлюся від улюбленого чорного кольору, адже це класика".

"А про клуби і гулянки скажу так — до побачення, молодість, погуляли і досить, час вже дорослішати!" — пафосно підсумувала 22-річна співачка

Нагадаємо, Анастасія стала мамою цього року, 4-го квітня. На Великдень в артистки та її цивільного чоловіка Ну ріка Кухілави народилася дочка Нана.

"...Тепер розумію, що мої досягнення в шоу-бізнесі у порівнянні з дитиною — ніщо", — зітхає Настя. Її особливо тішить що "тепер для дочки я стала головню в житті":

"Я хочу сама себе привітати з тим, що я стала мамою. Дочка — моє найбільше досягнення у житті. Так, я виграла "Фабрику зірок", з`їздила на "Євробачення", але вважаю, що будь-яка жінка має побувати у пологовому".

"Після народження Наночки мене охопило величезне натхнення. Я хочу, щоб моя дочка мною пишалася, виходить, мені є до чого прагнути", — заявила Приходько.

Співачка взагалі вірить, що "поява чоловіка і дитини мене врятували", пише "E-motion": "Адже останнім часом я працювала, просто не шкодуючи себе, і важко уявити, до чого б це призвело".

А тепер Настя "рятує" свою дочку Нану — від родичів та журналістів.

"Зараз до дочку я взагалі нікого не підпускаю. Приходжу додому, відразу ретельно мию руки, змінюю одяг. А у кімнаті скрізь висять іконки і хрестики — я дуже оберігаю свою дитину. І так буде найближчі три місяці точно. Не буду показувати маля навіть родичам, не кажучи вже про журналістів", — заявила Анастасія. Тож батькам Ну ріка нескоро світить побачити власну онучку.

Зокрема, Приходько навідріз відкидає ідею продажу перших знімків своєї Нани якомусь глянцю:

"Ні. Я однозначно можу сказати, що жодних фотосесій з дочкою робити не буду. Взагалі, нікому не буду показувати свою дитину. Більше того, не буду давати інтерв`ю з приводу дочки".

Правда, судячи з фотографій, які опублікував "Блік", від нікотину свою доню Настя особливо берегти не збирається. Як стверджує газета, днями новоспечена матуся Приходько, смачно затягувалася сигаретою на балконі своєї квартири.


Турботлива матуся Настя Приходько мирно покурює на балконі


А Настя народила лише 10 днів тому... Цікаво, чи годує вона дочку грудьми?

Тим часом, як розповіла Настя, її майбутній чоловік Нурік свою дочку обожнює, а її саму почав любити "удвічі більше".

"Він щодня каже, як же він любить своїх маленьких дівчаток. Та й коли народилася дочка, Нурік стояв за стіночкою і, коли почув плач дитини, відразу закричав, як він мене кохає. А я почула!" — згадує Приходько.

Зараз, за словами Насті, вона помічає, як Нурік приходить додому раніше, хоча у нього, як і раніше, чимало роботи.

"Бігає в аптеку, магазини, іноді о 6-ій ранку мене підмінює — носить донечку на руках і співає грузинські колискові. Іноді я нервую, коли вона плаче, а я не можу її заспокоїти. Чоловік тоді каже: "Спокійно, жінко!", забирає у мене Нану, і вона заспокоюється", — ділиться Приходько радістю, пише "Сегодня".

"Коли мені її відразу після пологів показали, медсестра сказала: "Ой, тата схожа!" Мені навіть образливо стало — ну от, я дев`ять місяців старалася, чому не на мене? Але, кажуть, якщо на тата схожа, то щасливою буде", — тішиться Настя, пише "Комсомолка".


"Потім уже, коли ми приїхали додому, почали проявлятися і мої риси. Вона темненька, а очі блакитні — загадка, у кого пішла, адже у нас з чоловіком карі", — дивується Приходько.

"Але характером точно пішла в тата — спокійна дуже", — додає співачка.

"Дуже любить на грудях у мене спати. Та дочка взагалі у нас уже ручна, ми її весь час на ручках носимо. Навіть не знаю, навіщо всі ці ліжечка і візочки купували", — розповідає жінка.

Приходько пообіцяла, що буде намагатися виховувати дитину з любов`ю.

"Ніколи не дозволю собі вдарити або накричати на дочку", — зарікається молода матуся.

Власне, батьки маленької Нани вже готуються до її хрестин, які відбудуться десь за три місяці. Хрещеною мамою стане, як передбачається, подруга Насті з дуету "NikitA" Юлія Кавтарадзе. Саме вона підтримувала співачку у пологовому порадами. А от Нурік із кумом ще не визначився.

Нагадаємо, няню Приходько не брала, натомість надавши перевагу допомозі рідної матері.

"Раніше мама мені казала, мовляв, із твоїм характером, Настю, ти ніколи заміж не вийдеш. А я от у 22 роки і дитину народила, і чоловік у мене є", — хвастається Приходько.

"...Мама мені казала, мовляв, із твоїм характером, Настю, ти ніколи заміж не вийдеш"

До слова, весілля і вінчання Приходько можуть знову з легкістю накритися мідним тазом, принаймні тимчасово. Наразі пара планує обвінчатися у грузинській церкві.

"Якщо я на той час знову не завагітнію, а то чоловік вимагає спадкоємця!" — нагадує Приходько.

"Ми дуже кохаємо одне одного, тому не заморочуємося весіллям. Звісно, і Нурік, і я хочемо красиве вінчання, і воно обов`язково буде. Приблизно у вересні. Але щоб сидіти і думати лише про весілля, такого нема", — запевняє Настя.

А поки що, за словами Приходько, вона щаслива і готова знову працювати. Дуже скоро вона почне гастролювати, а наприкінці травня планує зняти кліп на нову пісню.

 Фото "Комсомольської правди в Україні", "Сегодня", "Бліка", "E-motion", "Гламурчіка"

 По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!