Главная Новости Досуг Настя Заворотнюк подарувала велосипед «Сусіду року»
commentss НОВОСТИ Все новости

Настя Заворотнюк подарувала велосипед «Сусіду року»

16 апреля 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Настя Заворотнюк подарувала велосипед «Сусіду року»

Російська актриса і член журі проекту "Народна зірка" вручила премію "Гордість країни".

Найвідоміша "няня", 39-річна Анастасія Заворотнюк, зізналася, що, стоячи на сцені театру імені Івана Франка поруч із переможницею в номінації "Сусід року" Анею Войцеховською, ледве стримувала сльози. Історія дівчинки, яка врятувала подружку, що провалилися під лід, вразила актрису.

- Це яке ж серце має бути в такому маленькому тільці! — захоплюється Анастасія Заворотнюк. — Маленька дитина не просто не злякалася в скрутну хвилину, а проявила величезну мужність! Як тільки я дізналася, що нагороджуватиму Аню, відразу ж розповіла своїм дітям її історію. Для них це стало справжньою подією. Вони моментально почали вирішувати, що ж подарувати нашій номінантці. Син Майкл сказав купити велосипед, а дочка порадила колір засобу пересування. Я вирішила послухатися дітей і вибрала для дівчинки саме такий подарунок.

Взяти на церемонію дітей у Анастасії не вийшло — вони залишилися в Москві. Але, як зізналася Заворотнюк, подумки вона завжди з ними.

- Звісно, кожна мама впевнена, що її діти — найкрасивіші, чудові, тут я не виняток, — розповіла Анастасія. — Але мої діти щодня дивують мене. Ніколи не забуду непростий період, коли помирала моя бабуся. Я доглядала за нею, а допомагала мені дочка, якій тоді було років 12. Вона не відходила від ліжка бабусі, тримала її за руку, приносила води. Я знала, що в мене чудова донька, але не думала, що в такому віці можна проявляти подібну самовідданість.

Анастасія Заворотнюк — воістину найкраща няня, якщо зуміла дати своїм дітям настільки бездоганне виховання.

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!