Главная Новости Досуг Наталія Вітренко вважає, що Янукович готує війну з Росією
commentss НОВОСТИ Все новости

Наталія Вітренко вважає, що Янукович готує війну з Росією

22 апреля 2010, 05:49
Поделитесь публикацией:
Наталія Вітренко вважає, що Янукович готує війну з Росією

Запустивши в Севастопольську бухту фрегат ВМС США "Джон Леслі Холл", президент Віктор Янукович порушив Конституцію і присягу. Крім того – виступив проти Росії.

Про це заявила лідер Прогресивної соціалістичної партії України (ПСПУ) Наталія Вітренко.

"Конституція України (ст. 92) визначила, що виключно законами України встановлюється" порядок допуску та умови перебування підрозділів збройних сил інших держав на території України ". Парламент України не приймав ніяких рішень про допуск цього військового корабля США до Севастополя і проведення там 22 квітня спільних навчань з вертольотами "Ка-27" Сакської морської авіаційної бригади ВМС ЗС України ", — заявила Вітренко.

"Все це робиться проти Росії. Йде підготовка до війни з Росією", — переконана вона.

"Головнокомандувач ЗС України Віктор Янукович з мовчазної згоди правлячої парламентської більшості з Партії регіонів, КПУ і Блоку Литвина порушив свою присягу (ст. 104 Конституції України) і дозволив кораблю ВМС США порушити територіальну цілісність України, увійшовши до порту Севастополь. Це стало ще одним підтвердженням тривоги прогресивних соціалістів про те, що нова українська влада, змінивши кольори помаранчеві на біло-блакитні, залишилася прозахідною, пронатовською, антинародною по суті ", — підкреслила лідер ПСПУ.

"Президент Янукович і парламентська більшість допуском американського фрегата в порт Севастополь продемонстрували, що ні Конституція України, ні воля виборців, ні позаблоковий статус України для них нічого не означають. Вони стають такими ж натівськими лакеями і Україну віддають під протекторат США так само, як це робили Ющенко і Тимошенко ", — заявила Вітренко.

Нагадаємо, в порт Севастополя з неофіційним візитом зайшов фрегат Військово-Морських Сил США "Джон Леслі Холл". Активісти ПСПУ від ранку пікетували порт.

За матеріалами: ЛІГАБізнесІнформ



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!