Главная Новости Досуг «Лєнта.Ру»: Шафи українських політиків переповнені кістяками
commentss НОВОСТИ Все новости

«Лєнта.Ру»: Шафи українських політиків переповнені кістяками

24 декабря 2009, 12:35
Поделитесь публикацией:
«Лєнта.Ру»: Шафи українських політиків переповнені кістяками

Чому основні кандидати в президенти України відмовилися від теледебатів? На думку російського інтернет-видання "Лєнта.Ру", Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Віктор Ющенко, Арсеній Яценюк і Володимир Литвин не захотіли відповідати на незручні запитання.

"Така поведінка кандидатів не співвідноситься з тезою прозорих і відкритих виборів. Почасти свою роль зіграло чванство, небажання дискутувати з людиною на прізвище "Противсіх". Та головне: шафи згаданих кандидатів переповнені кістяками (в когось навіть обезголовленими). Розмова між Юлією Тимошенко й Віктором Януковичем ризикує звестися до банального з’ясування стосунків у стилі "сам дурак" і "сама злодійка".

Приблизно те ж можна сказати й про діалог Володимира Литвина з Віктором Ющенком. З огляду на ораторські здібності цих політиків, дійство, швидше за все, було б нудним сірим киселем.

Перцю можуть додати хіба що натяки на причетність спікера Верховної Ради до справи Гонгадзе. Арсеній Яценюк — особлива пісня. Він людина жвава і гостра на язик, причому гріхів молодості має небагато: наймолодший кандидат ще не встиг наламати дров. Однак його кампанія будується на тому, що справжніх кандидатів у президенти всього три: Тимошенко, Янукович і, зрозуміло, він сам. Тому за відсутністю співрозмовників і йому довелося відмовитися від дебатів. З Яценюком ніхто з важковаговиків не бажає розмовляти інакше, як у стилі "Хлопчику, ти чий? Де твоя мама?" Арсенія Петровича, що, судячи з його плакатів, настільки дорослий, що "іде на війну з корупцією", це дуже дратує".

По матеріалам Weekly.ua.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!