Главная Новости Досуг Брук Шилдс: я не соромилась зніматися голою в 9-річному віці
commentss НОВОСТИ Все новости

Брук Шилдс: я не соромилась зніматися голою в 9-річному віці

29 апреля 2010, 11:10
Поделитесь публикацией:
Брук Шилдс: я не соромилась зніматися голою в 9-річному віці

Актриса задоволена, що фотограф не заробив грошей

Американська актриса Брук Шилдс, яка стала всесвітньо відомою ще в дитинстві після зйомок у фільмах "Чарівне дитя" і "Блакитна лагуна", де вона в неповнолітньому віці знялася повністю голою, заявила, що задоволена тим, що фотограф, який зняв її голою у ванні у віці 9 років, не зміг заробити ніяких грошей на цих скандальних фото.

Нагадаємо, що ці відверті знімки, зроблені фотографом Гарі Гроссом в 1975 році для журналу Playboy Press зі схвалення матері Брук, були пізніше перезняті художником Річардом Прінсом та стали причиною гучного скандалу восени 2009 року, що вибухнув у Великій Британії на відкритті виставки Pop Life в галереї сучасного мистецтва Tate Modern. Тоді організаторам виставки після попередження Скотланд-Ярду про порушення справи про пропаганду дитячої порнографії довелося зняти фотографії голої дівчинки Шилдс.

Актриса раніше вже звинувачувала автора знімків в тому, що він намагався продати свої роботи, і в 1981 році навіть подала до суду на Гросса з вимогою повернути їй негативи, проте та спроба виявилася невдалою.

Тепер Брук Шилдс заявляє, що задоволена хоча б тим, що, незважаючи на те, що художник Річард Прінс заробив з її допомогою мільйони, сам автор знімків — Гарі Гросс — не отримав з цього ні центу. Пояснюючи ситуацію, як вона почала позувати оголеною, Брук сказала, що в тому віці для неї це не було чимось незвичайним.

"Мої власні діти теж весь час гуляють вдома голяка, і коли мені було дев`ять, я не відчувала ніякого дискомфорту від своєї наготи", — розповідає актриса.

"Але той хлопець (Гарі Гросс) чекав, поки мені виповниться 16 років, щоб опублікувати знімки, щоб заробити на них грошей і стати відомим... І моя улюблена частина зі всієї цієї історії з фотографіями — те, що Річард Прінс, перезнявши знімок, заробив-таки свої мільйони, а той хлопець, який спочатку намагався отримати з цього гроші, не має ні гроша. І це справедливо", — повідомила Брук Шилдс.

Нагадаємо, актриса дуже рано почала свою еротичну фото- і кінокар`єру. Після відвертої фотосесії в 9-річному віці були не менш відверті ролі в кіно.

У 12 років дівчинка зіграла малолітню повію Вайолет у фільмі Луі Маля "Чарівне дитя", знятому в 1978 році. У картині також є еротичні сцени з голою Шилдс, через що в деяких країнах картина вийшла в урізаному цензурою вигляді. Проте, фільм свого часу був навіть удостоєний Гран-прі Каннського кінофестивалю.

У 15 років Брук Шилдс зіграла в гучному фільмі "Блакитна лагуна", що зробив її справжньою зіркою. Там також багато оголеної натури. Щоправда, в цьому фільмі, як стверджували автори, найбільш відверті еротичні сцени були зняті за допомогою дублерів.

По материалам: "Газета.Ru"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!