Главная Новости Досуг Дочка Тимошенка стала феєю із "Попелюшки" (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Дочка Тимошенка стала феєю із "Попелюшки" (ФОТО)

8 мая 2010, 09:48
Поделитесь публикацией:
Дочка Тимошенка стала феєю із "Попелюшки" (ФОТО)

Дочка екс-прем‘єр-міністра Юлії Тимошенко Женя взяла участь у казковій фотосесії. Євгенія Карр перетворилася на напівфею-напівнаречену.

Женя не вперше стала героїнею фотопроектів весільного журналу "Флер d`оранж". От тільки цього разу компанію їй склали не порося, а діти-сироти.

Темою фотосесії стала історія про Попелюшку. Ця казка, на думку Євгенії, відповідає концепції фестивалю дитячої творчості, де вона є почесним президентом.

"Навряд чи читаючи казку своїм дітям, ми застосовуємо до Попелюшки поняття: "виросла у неблагополучній сім‘ї" або "була позбавлена батьківської турботи". Але ці штампи точно називають те положення, у якому виросла героїня Шарля Перро", — каже в інтерв‘ю журналу Женя, дружина прокуреного рокера-байера Шона.

"Нас оточують діти, які в силу різних обставин опинилися у ситуації Попелюшки. Але казка не була б казкою, якби у потрібний момент у житті Попелюшки не з`явилася її Хрещена — Фея, яка мала бажання і можливості допомогти дівчинці", — веде далі жінка, імовірно прозоро натякаючи на себе як на ту саму фею з казки.

"Іноді, і навіть найчастіше справджена мрія може змінити життя або стати переломним моментом у долі. Тільки для цього не вистачає одного із найголовніших компонентів — Хрещених Фей, які б прийшли і посприяли виконанню нехай найменшого, але заповітного бажання", — додала Женя.

Для фотосесії усі її персонажі вбралися у біле.

Фото журналу "Флер d`Оранж", надані "Secret Service"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!