Главная Новости Досуг 15-річна Ліза Арзамасова випустила свій перший кліп (ВІДЕО
commentss НОВОСТИ Все новости

15-річна Ліза Арзамасова випустила свій перший кліп (ВІДЕО

13 мая 2010, 09:53
Поделитесь публикацией:
15-річна Ліза Арзамасова випустила свій перший кліп (ВІДЕО

Юна актриса вирішила спробувати себе у новій сфері.

Ліза Арзамасова, 15-річна героїня серіалу "Татусеві дочки", щодня відкриває в собі все нові й нові таланти. Останнім часом Ліза зацікавилася співом, дівчинці замало театральних постановок, тепер усі її сили направлені у шоу-бізнес. Ліза Арзамасова зняла кліп на пісню "Я твое солнце".

- Коли я співаю цю пісню, я весь час думаю: скільки б людей не оточувало тебе протягом дня, на знімальному майданчику, в театрі, у школі, — ти все одно щовечора повертаєшся додому, зачиняєш двері своєї кімнати і опиняєшся сам на сам із собою, зі своїми страхами і самотністю. Але ми в жодному разі не самотні. Є люди, які люблять нас, змушують нас усміхнутися і забути про смуток. І ще замислююсь про те, що в житті, крім мішури, різних ролей і масок, немислимих ідей, є прості, але найприємніші й найважливіші речі, — каже Ліза Арзамасова.


 
Актриса розуміє, що навряд чи хтось здогадається, чому досить проста пісня наштовхнула її на такі думки.

- Не дивуйтеся, що проста, нехитра пісенька змусила мене так багато про що замислитися. Я просто думала одразу про все, що зі мною в цей час відбувалося, — пояснює юна актриса.

Завершення монтажу кліпу Ліза відзначила разом зі знімальною групою, своїми друзями і мамою, яка, за словами Арзамасової, першою затанцювала.

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!