Главная Новости Досуг В Мережі з’явились фотографії Бориса Апреля в лікарні (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

В Мережі з’явились фотографії Бориса Апреля в лікарні (ФОТО)

19 мая 2010, 12:32
Поделитесь публикацией:
В Мережі з’явились фотографії Бориса Апреля в лікарні (ФОТО)

В одній із лікарень столиці епатажний співак змінився просто до невпізнанності. Ви більше не побачите свого кумира таким, яким звикли споглядати.

Зниклий безвісти співак, на щастя своїх продюсерів і шанувальниць, нарешті знайшовся й нині проходить реабілітацію у клініці "Борис". Нашому виданню вдалося зв`язатися з однією з медсестер цієї клініки, яка повідомила нам, що Зоряний воїн уже зовсім не той, яким звикли бачити його всі глядачі. Він постригся налисо!

- Річ у тому, що він не знімає при нас капюшон, навіть коли ми ставимо йому крапельницю. Але ми помітили, що навіть із-під капюшона волосся не виглядає, — повідомляє наш таємний інформатор у клініці.

Ось тепер усе й стало на свої місця! Цілком зрозуміло, чому продюсер співака Наталя Могилевська ховала свого зоряного підопічного від громадськості й не випустила на сцену навіть під час прямого телеефіру "Фабрики. Суперфінал". Це пояснює також і те, чому вона використовує скрізь фотографію з паспорта Бориса Круглова (справжнє прізвище Апреля — Прим. авт.) як факт підтвердження того, що він постригся. Вона просто чекає, поки волосся відросте хоча б до трисантиметрової довжини, щоб він був схожий на все те ж паспортне фото. Інакше фанатки його просто не впізнають! І ось чому так багато чуток ходить про його стрижку. Бо насправді він уже зовсім не брюнет і навіть не блондин — він узагалі лисий.







Автор: Анна Евіч

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!