Главная Новости Досуг Борис Апрель посварився з Доманським і вдарив його букетом
commentss НОВОСТИ Все новости

Борис Апрель посварився з Доманським і вдарив його букетом

25 мая 2010, 09:00
Поделитесь публикацией:
Борис Апрель посварився з Доманським і вдарив його букетом

Своє повернення на велику сцену "фабрикант" почав зі скандалу.


Борис Апрєль, 20-річний епатажний артист, який зовсім недавно пропав з поля зору через свою хворобу, повернувся в проект "Фабрика зірок" в новому іміджі і з новими скандальними розбірками.

Якщо говорити про репетицію номера Борі, то все було спокійно. Апрель покірно слідував радам Могилевської, яка всіляко хвалила свого підопічного. Не тільки співачка була в захваті від таланту Борі Апреля, але і вся знімальна група. Вся заковирка полягала в тому, що довелося кілька разів перезнімати номер, виставляючи світло на сцені і розставляючи правильні акценти.



Але хто б міг подумати, що в ефірі, після свого неперевершеного виступу з новою піснею "Інкогніто", Борису Апрелю захочеться поскандалити з телеведучим Андрієм Доманським. Мало того, що "фабрикант" не захотів спілкуватися і давати коментарі з приводу свого повернення на сцену, він зі злості кинув букет квітів у спину Андрію Доманському.

До речі, це вже не перший випадок, коли Доманському доводиться мовчки терпіти витівки "фабрикантів". Кілька ефірів тому, Володимир Дантес кинув Доманському конверт в обличчя, тим самим демонструючи, що йому не подобаються правила, що диктуються продюсерами проекту.

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!