Главная Новости Досуг Олена Шоптенко готується роздягнутись для глянцю
commentss НОВОСТИ Все новости

Олена Шоптенко готується роздягнутись для глянцю

25 мая 2010, 13:25
Поделитесь публикацией:
Олена Шоптенко готується роздягнутись для глянцю

Хореограф Олена Шоптенко заявила, для неї не проблема "бути не одягненою" і, що вона готова знятися в еротичній фотосесії.

"Ще три роки тому я ставилася до таких зйомок негативно і вважала, що не варто виставляти своє тіло на загальний огляд. Але з часом моя думка змінилася", — зізналася Олена в інтерв`ю "E-motion".

Мовляв, танцівниця зрозуміла, що коли еротика красива, коли жіноче тіло показано ніжно, тонко і зі смаком, то це не можу бути вульгарно.

Однак досі у 23-річної Шоптенко немає досвіду зйомок у відвертих фотосесіях. Єдине, чим може похвалитися дівчина — це відео еротичного характеру, де був легкий стриптиз.

Хоча, за словами Олени, їй неодноразово надходили пропозиції про пікантну фотосесію для глянцю.

"Вони надходили на пику моєї популярності, якщо можна так сказати Тоді мені було 19 років, і я вважала, що це не дуже правильно. Зараз мені 23 роки, і я вважаю себе більш зрілою і відповідальною людиною. Гадаю, зараз вже можу собі дозволити такі зйомки", — констатувала вона.

"Можу сказати так: мій розум майже відкритий для цього", — додала Шоптенко.

Білявка впевнена, що почувалася б комфортно, як би їй таки довелося роздягатися перед фотографом.

Зрозумійте, я дуже давно на сцені. Довго займаюся бальними танцями. А що таке балет? Це практично голі дівчата, які танцюють перед глядачами. Тому для мене ситуація "бути не одягненою" абсолютно не проблематична. Я готова роздягнутися перед камерою", — пояснила вона.

Олена також зауважила, що вона навіть думала зробити фотосесію ню для себе: "Тоді можна було б самій вигадати свій образ, ідею і комфортно працювати".

Шоптенко також додала, що якщо фотосесія буде гарною і витонченою, то вона наважиться навіть показати своїй мамі.

А от найвідвертішою фотосесією вітчизняної зірки, яка запам`яталася Олені стала зйомка за участю Даші Астаф`євої у "Playboy".

"Так я, напевно, не готова зніматися. Все ж таки хочеться прикрити, нехай і недбало, деякі інтимні місця. Тим не менше, я дуже поважаю Дашу. У неї чудове тіло, справжній дар від Бога і чому б його не показувати?", — пояснила Шоптенко.

По материалам: ТАБЛОID



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!