Главная Новости Досуг Фронтмен "Океану Ельзи" Вакарчук розповів про тривалість сексу
commentss НОВОСТИ Все новости

Фронтмен "Океану Ельзи" Вакарчук розповів про тривалість сексу

9 июня 2010, 13:50
Поделитесь публикацией:
Фронтмен "Океану Ельзи"  Вакарчук розповів про тривалість сексу

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук боїться говорити про книги, натомість легко поділився досвідом про тривалість сексуального контакту.

Вважається, що середня тривалість сексуального контакту між чоловіком і жінкою складає 11 хвилин. Саме так називається книга популярного нині письменника Пауло Коельо. Цікаво, що у Славіка Вакарчука є пісня "18 хвилин".

"Ха-ха... Ну, як показує досвід, з віком тривалість контакту навпаки збільшується..," — прокоментував лідер "ОЕ" репліку "Сегодня" стосовно співвідношення віку людини з тривалістю статевого акту.

"...Як показує досвід, з віком тривалість контакту навпаки збільшується"

Втім, з Коельо музикант, як він зізнався, читав лише нашумілого "Алхіміка".

"Потім спробував почитати наступний його роман, мені здалося, що це копія попередніх і не став продовжувати", — пояснив співак, який нині їздить з групою Україною.

Власне, як сказав Славко, він вже боїться відповідати на запитання про фільми і книги:

"Якось я сказав, що прочитав твір якогось японського автора, і після цього преса протягом п`яти років катувала мене цим. Тепер уже говорять, що я люблю Достоєвського!"

"Насправді ж я "проковтую" настільки багато книг, що коли журналісти запитують про конкретного автора, я вже прочитав його і пішов далі. Зараз, наприклад, я захопився детективами Агати Крісті, щоправда, англійською мовою", — повідомив син екс-міністра освіти Івана Вакарчука.

До речі, як нагадав Святослав, його свого часу змінила не книга, а пісня.

"Мене?! Мене змінює кожна моя пісня! Відносно чужих композицій: 22 роки тому, коли мені було 13 років, я почув пісню "Let it be", закохався у "The Beatles" і сам став музикантом", — сказав він.

Та окрім книг і пісень, у житті Вакарчука та "Океана Ельзи" останнім часом все більше помітний вплив новітніх технологій. Скажімо, сам співак почав робити записи у соціальній мережі Twitter. Більше того, гурт виклав для скачування у "Твіттері" одну з пісень нового альбому.

"Я і моя група просто намагаємося йти в ногу з часом. Але, повір, мені далеко до сьогоднішніх просунутих тінейджерів", — обмовився Вакарчук у ході інтерв‘ю.

Стосунки самого Славка із всесвітньою мережею обмежуються таким режимом: "Я читаю пошту, я іноді скачую якісь цікаві речі, я пишу і читаю повідомлення у "Твіттері".

І хоч залежності від постингу у соцмережі Вакарчук не відчуває, все ж певну потребу в такій комунікації вже має:

"Ну, 50 на 50. З однієї сторони приємно писати якісь свої думки. У такий спосіб люди дізнаються мене прямо, а не через посередника... Це все-таки надійніше буде — прямий контакт все-таки".

"Одна газета якось написала про те, як я святкував свій День народження. Ця замітка трапилася мені на очі тому, що моя мама зателефонувала і спитала, чи був я там і там. Ні, не був. Почав читати: був з тими — неправда, їв те-то — неправда, подарували те — неправда. І от тобі замітка про те, як Вакарчук святкував День народження!" — сміється співак.

У підсумку, за словами Святослава, він і вирішив написати у Твіттер: "був у Празі, компанії не було, відзначав у дуже вузькому колі, крапка".

Також у розмові з журналістом Вакарчук висловився про негативні зміни у сучасному шоу-бізнесі.

Свій день народження Славко зустрів у Празі

"Взагалі ж шоу-бізнес цинічний в усьому світі. У ньому завжди присутня складова творчого марнославства, тобто артисти намагаються зробити з себе сильних музикантів", — вважає зірка.

"Коли ми з "ОЕ" починали, то це все-таки було. А зараз марнославство музичне зникло, залишилося тільки зовнішнє. З`являється нахабність, епатажність. Людей вчать, що успішним стане той, хто зможе здивувати, а не зачепити душу", — сказав співак.

А це, як здається Вакарчуку, дуже погано: "Зараз у свідомості молоді культивують от що, приміром, молодий хлопець, який хоче стати музикантом, розуміє, що для того, щоб стати популярним виконавцем, він має пройти кастинг, бажано пофарбувати волосся у зелений колір, пару разів матюкнутися, показати дупу, змінити орієнтацію".

"А ті люди, які по-справжньому роблять музику, нікому не потрібні. Так ось виходить. А потім ви, журналісти, запитуєте, чому останнім часом з`являється так мало хороших виконавців. А звідки їм взятися, скажи, будь ласка?!" — зітхнув Вакарчук.

Та брати на себе допомогу й роботу з молодими виконавцями Славко не буде.

"Я колись думав, що, якщо казати людям те, що ти вважаєш важливим і правильним, то вони будуть робити те саме. Я помилився", — сказав екс-депутат.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!