Главная Новости Досуг Володимир Кличко: з Хейден Пенетьєррі одружуватись не планую
commentss НОВОСТИ Все новости

Володимир Кличко: з Хейден Пенетьєррі одружуватись не планую

10 июня 2010, 09:03
Поделитесь публикацией:
Володимир Кличко: з Хейден Пенетьєррі одружуватись не планую

Кремезний красунчик Володимир Кличко — ласий шматок для будь-якої пані на виданні. Звісно, якщо ця пані не байдужа до боксу, а передусім особисто до постаті брата Віталія Кличка.

Та й, судячи зі слів Володі, шанси в українок постріляти очками у сторону імпозантного спортсмена — чималі.

По-перше, стосунки з актрисою Хейден Пенетьєррі Кличко називає просто такими, що "задовольняють". А по-друге, виявилося, що в Україні Володимир буває дуже часто. Просто, як він каже, не кожен приїзд висвітлює преса.

Цього разу ТаблоIDу вдалося поспілкуватися з серцеїдом зі світового рингу.

- Володимире, з чим пов`язаний ваш візит на Батьківщину? Ви приїхали у справах чи провідати близьких?

- Я давно не бачив батьків, а брата хоча й бачив у Гельзенкірхені, але це не можна назвати повноцінним спілкуванням. Зараз у нас літо, чудовий час. Наш клімат, особливо влітку, не йде ні в яке порівняння ні з Гамбургом, ні з Лос-Анджелесом, ні з Нью-Йорком. Зараз я вдома і справ у мене не бракує...

Володимир Кличко скучив за сім`єю

...Плюс додатково протягом останніх півтора років ми знімаємо документальний фільм, збираємо для нього матеріали з різних куточків планети, буваємо в тих місцях, які є знаковими та важливими для нас. Ми робимо цю стрічку самостійно, це не фільм, який знімається за два тижні до бою задля промоушну. Це — детальний та глибокий фільм про братів.

- Де можна буде побачити цей фільм?

- Плануємо розмістити його на "Sundance film festival". Оскільки це фільм документальний, то перед тим, які він побачить світ, спочатку дізнаємось, що про нього думають кінокритики. І вже покладаючись на їхнє враження фільм буде поширюватися. Маю на увазі показ у кінотеатрах, трансляція на телебаченні, його випуск на DVD.

Володя з братом Віталієм знімають про себе документальну стрічку

- Володимире, актриса Хейден Пенетьєррі — це серйозне почуття і стосунки?

- Я, чесно кажучи, у цьому інтерв`ю не торкався би особистого життя. Але в той же час журналісти самі пишуть деякі коментарі, роблять висновки... Наприклад, за мене вже прийняли рішення, що я одружений.

До речі, коли я зустрів шкільних друзів, з якими не бачився давно, вони запитали: "Ти вже одружився, діти скоро будуть?". Я відповідаю "Бути такого не може, я вперше про це чую!" .

Процес одруження дуже специфічний. На даному етапі свого життя я з цим не поспішаю. Але стосунки, які задовольняють, у мене є.

"Але стосунки, які задовольняють, у мене є"

- Розкажіть, як і де ви познайомилися з Хейден, як пройшло перше побачення?

- Це не секрет. Ми познайомилися через спільну подругу — Діану Дженкінс. Вона народилася в Боснії і під час війни втратила свого брата, тому присвятила частину свого життя благочинній діяльності, і конкретно — захисту прав людини.

Один з її проектів має назву "Room 23". Це книга, на сторінках якої знаменитості спорту, політики та журналістики розповідають, як проводять час у кімнаті номер 23. Участь у цьому благодійному проекті взяли багато відомих людей. Мене та Хейден також запросили. На презентації книги у лютому минулого року ми і познайомились.

- Ви познайомили Хейден з дружиною брата Наталею. Коли плануєте познайомити з батьками?

- Вона мене часто розпитує про Україну. Я багато розповідаю, залишилося тільки приїхати.

- Коли це буде?

- Не знаю. Оскільки ми обоє зайняті, це займе якийсь час.

Кличко розповів, як познайомився зі своєю гьорлфренд Хейден Пенетьєррі

- Що Хейден подарувала вам на день народження?

- Поїздку у Японію.

- Ви святкували день народження в Японії. Як пройшов відпочинок?

- Японія — цікава, дуже захоплююча країна, я завжди мріяв там побувати. Мені випала нагода побувати в Токіо, Кіото і Тайджи. До речі, можу порадити і вам, і читачам — якщо плануєте їхати до Японії, обов`язково беріть розмовник з японської!

Японці англійською не розмовляють. Якщо в самому центрі Токіо на вивісках поруч з ієрогліфами ще є англійський переклад, то у глибині міста без знання японської можна розгубитися.

- Де ви ще не були? В якій країні мрієте побувати?

- В Австралії ще жодного разу не був.

Володя досі згадує про Японію. Попереду Австралія?

- Віталій, як політик, завжди дотримується ділового стилю. Який стиль одягу у вас? Маєте улюблену марку одягу, взуття? Який годинник носите?

- Те, як ти виглядаєш, дуже важливо, треба вдягатися так, щоб було комфортно. Але бувають такі ситуації, коли треба відповідати дрес-коду. Наприклад, у посольстві Німеччини на врученні ордена Віталію, звісно, я був у костюмі та краватці.

А от на зустріч з вами я прийшов у зручному для себе одязі, щоб мені було комфортно вести бесіду, і розмова вийшла не дуже стриманою.

- Ви можете показати ваш годинник для читачів?

- У мене є годинник, його марка... Зараз подивлюся. Треба ж — назву закрили стрілки! TWCO... Це годинник, який я отримав від цієї фірми. Часто виходить так, що фірми надсилають свою продукцію нам, і ми її носимо, якщо подобається.

Особливого бажання демонструвати свій годинник Володимир не виявив. На прохання показати його Кличко прикрив циферблат долонею

- Чого боїться безстрашний Кличко? Маєте якісь фобії?

- Боюсь багато-чого. Боюся спізнитися на літак, боюся, але це не страх, а може хвилювання, прийти невчасно, наприклад, на інтерв`ю. Не люблю чекати, і не хочу, щоб мене чекали. Намагаюсь ставитися до людей так, як хотілося б, щоб люди ставилися до мене.

- Якщо не секрет, куди у вас зараз літак? (Розмова відбулася в понеділок)

- Зараз ми з братом летимо до Гамбургу. Там проведемо два дні, вони будуть насичені подіями. Там проведемо додаткову зйомку для нашого документального фільму.

Після того, як був вимкнутий диктофон, Володимир пожалкував, що не може давати інтерв`ю українською і пообіцяв до наступного разу "виправитися".

Фото Дмитра Ларіна ("Чемпіон")

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!