Главная Новости Досуг Кайлі Міноуг більше не хоче колоти собі ботокс
commentss НОВОСТИ Все новости

Кайлі Міноуг більше не хоче колоти собі ботокс

16 июня 2010, 01:04
Поделитесь публикацией:
Кайлі Міноуг більше не хоче колоти собі ботокс

Австралійська співачка Кайлі Міноуг шкодує, що робила ін‘єкції ботоксу, пише "Stuff".

42-річна Кайлі потерпала від постійних обговорень і критики, коли кілька років тому було помічено, що у неї поменшало зморшок.

Пізніше зірка зізналася, що робила собі ін‘єкції речовини, яка розгладжує зморшки. Однак Міноуг стверджувала, що відтоді припинила такі практики через настільки негативну реакцію ЗМІ.

"Ботокс підпсував мені репутацію. Якийсь час тому я припинила використовувати його. Тепер на моєму обличчі є зморшки, і все гаразд", — сказала Кайлі в інтерв‘ю "Sunday Times Style".

Та, незважаючи на прийняте рішення старіти природно, Кайлі лишається палкою прихильницею омолоджуючих процедур. Співачка наполягає, що немає нічого поганого у тому, щоб робити свій вигляд кращим.

"Мене вражає те, як багато мене про це запитують, коли нас буквально пічкають рекламою продукції для догляду за обличчям. Є дещо, що ви можете зробити. І більшість людей це робила. Ви можете зробити мікродермабразію чи мікропілінг. Якщо ці речі зроблять вашу шкіру кращою, чому б і ні?" — зауважила Міноуг.

Також Кайлі згадала про те, як у 2005-му році пережила боротьбу із раком молочної залози. За словами співачки, фізіологічні зміни її тіла та обличчя — це те, із чим їй було найважче впоратися.

"Моє обличчя зазнало безліч змін. Якщо ви згадаєте мене такою, якою я була перш ніж захворіла, то не знайдете нічого від мене нинішньої... У будь-якому разі, я виглядала набагато старшою, ніж виглядаю зараз", — відзначила Кайлі.

"На мені зараз побільшало м‘ясця, але моє обличчя змінилося. Воно розповніло, роздулося від медикаментів. Зараз воно не таке, але тоді було — через хіміотерапію та стероїди. Боковим зором я могла бачити власні щоки", — згадує Міноуг.

"До того я б ніколи і не помітила свої щоки, але тоді я могла подивитися вниз і сказати щось в дусі: "Це мої щоки!", — зазначила Кайлі.

Фото "Reuters" з "Stuff"

По материалам: ТАБЛОID



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!