Главная Новости Досуг На розі вулиць Шовковичної та Інститутської елітні іномарки ледь не рознесли пост ДАІ
commentss НОВОСТИ Все новости

На розі вулиць Шовковичної та Інститутської елітні іномарки ледь не рознесли пост ДАІ

7 июля 2010, 17:16
Поделитесь публикацией:
На розі вулиць Шовковичної та Інститутської елітні іномарки ледь не рознесли пост ДАІ

У центрі Київа на розі вулиць Шовковичної та Інститутської сталося ДТП. Дорогу не поділили дві елітні іномарки. Помаранчевий "Хаммер" і чорний "Порш Кайен" у результаті свого зіткнення ледь не рознесли все навколо перехрестя, жертвою пригоди ледь не став пост ДАІ.

За словами водія Порше, він рухався по вулиці Шовковичній, яка є другорядною. "Коли я під`їхав до перехрестя, горіло зелене світло, і я продовжив рух, але тут збоку на мене налетіла машина", — розповів водій.

За правилами руху, "Хаммер" повинен був його пропустити, але не зробив цього. Чому, поки з`ясовується.

Удар від зіткнення двох машин був такий, що вони розлетілися в різні боки. Порше мало не врізався в дерево, а Хаммер, зносячи стовпи і огороджувальні клумби, зупинився в декількох сантиметрах від будки поста ДАІ. На щастя, ніхто не постраждав: водії обох іномарок відбулися легким переляком. Хоча очевидці говорять, що їх швидкість була досить великою.

Нагадаємо, в ніч з 3 на 4 липня, під Київом сталося ДТП, в результаті якого постраждали 6 чоловік. Як повідомлялося, Фольксваген Гольф їхав з Вишневого в бік Кільцевої дороги. За словами свідків, рухався він на дуже великій швидкості, в результаті чого врізвся в автобусну зупинку і обвалив її на людей.

По материалам:  kriminal.tv



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!