Главная Новости Досуг Бразильські танцівниці виконали танці на колінах Сільвіо Берлусконі
commentss НОВОСТИ Все новости

Бразильські танцівниці виконали танці на колінах Сільвіо Берлусконі

8 июля 2010, 10:14
Поделитесь публикацией:
Бразильські танцівниці виконали танці на колінах Сільвіо Берлусконі

Скандальний італійський прем`єр Сільвіо Берлусконі замовляв собі танці на колінах та навколо жердини, повідомляє "The Sun".

Цим дійством політик буцімто насолоджувався у власному готельному номері під час офіційного візиту до Бразилії.

Співробітники офісу 73-річного італійського прем`єра не заперечують, що Берлусконі танці бачив, проте запевняють, що то було "коротке виконання місцевого традиційного танцю", й відбувалося воно не у номері, а на вечірці, влаштованій місцевим бізнесменом.

Офіційний Рим був змушений прокоментувати прем`єрське дозвілля після того, як бразильський сайт новин оприлюднив рахунок за послуги, наданий однією з танцівниць, 28-річною Александрою Валенка.

"Нам сказали, що вони шукають бразильських танцівниць задля шоу в Італії, яке вийде в ефір за два тижні. Берлусконі був дуже чарівливим", — розповіла Александра.

До слова, дівчина буцімто отримала за свій виступ 900 фунтів стерлінгів (близько 1,4 тисячі доларів).

"Він сказав, що хоче відвезти бразильських танцівниць до Італії. Ми виконали 20-хвилинний танець на колінах та шоу навколо жердини. Я не лишилася, але вечірка тривала цілу ніч", — поділилася танцівниця.

Як відомо, це вже не перший скандал Берлусконі, пов`язаний із жінками. Рік тому італійському прем`єрові довелося відбиватися від звинувачення у сексуальних іграх із дівчиною за викликом Патрицією Д`аддаріо.

Нагадаємо, у травні 2009-го політика покинула дружина, 53-річна Вероніка Ларіо, назвавши його "хворим" та звинувативши у "захопленні малолітніми".

За матеріалами: tabloid.com.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!