Главная Новости Досуг Кличко примушував Повєткіна виступати по ТВ – заявив менеджер російського боксера
commentss НОВОСТИ Все новости

Кличко примушував Повєткіна виступати по ТВ – заявив менеджер російського боксера

24 июля 2010, 12:02
Поделитесь публикацией:
Кличко примушував Повєткіна виступати по ТВ – заявив менеджер російського боксера

Олександр Повєткін відмовився від бою з Кличком

Російську сторону не влаштували умови контракту.

Поєдинок за чемпіонський титул між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним насправді був скасований через незгоду російської сторони на запропоновані їй умови. Про це заявив менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов.

Бій між українським чемпіоном і обов`язковим претендентом на його титул повинен був відбутися 11 вересня в німецькому Франкфурті-на-Майні. Проте російський боксер не з`явився на офіційну прес-конференцію, за що був позбавлений статусу претендента.

"Реальна причина того, що сталося, — це наша незгода на ті умови, що висунув Кличко для проведення бою, — сказав Хрюнов. — І цих розбіжностей було досить багато, для нас вони носили принциповий характер. Практично не виходило готуватися до цього бою, ми повинні були безперервно брати участь в медіа заходах. Всього розбіжностей було дванадцять, і вони були непереборними".

За словами менеджера Повєткіна, вони до останнього намагалися домовитися з командою українського боксера. "Перший контракт, який ми отримали від Кличка, налічував сім сторінок. Взагалі, його можна віднести до розряду творів. У відповідь я відправив контракт, який містив лише одну сторінку. До нього з`явився лист розбіжностей, і їх ми так і не подолали", — заявив Хрюнов.

Відсутність Повєткіна на прес-конференції у Франкфурті-на-Майні було пояснено тим, що переліт зі США, де Олександр готувався до бою, міг негативно позначитися на здоров`ї спортсмена. Команду Кличка медична версія не влаштувала, вони звинуватили росіянина в непрофесійному і неповажному відношенні. Хрюнов вважає, що вся ця історія є "реальною ілюстрацією" непереборних розбіжностей сторін.

"Олександр знаходився на учбово-тренувальному зборі в Америці, в штабі Кличка чудово знали про це. І раптом ні з того ні з сього вирішили провести прес-конференцію зі словами "нічого страшного, нехай на три дні прилетить до Європи". Що таке три дні? Це фактично зміна часових поясів, акліматизація та втрачена робота, яку він зробив на минулому зборі", — зауважив Хрюнов.

Він також додав, що з повагою ставиться до думки тренера Повєткіна Тедді Атласа, який заявив, що олімпійський чемпіон 2004 року поки не готовий зустрічатися з Кличком. Однак, за словами менеджера, "Атлас — лише один з членів команди".

Хрюнов не вірить, що Кличко-молодший і Повєткін так ніколи і не зустрінуться на рингу. "За версією WBO Олександр — номер один, йому залишилося провести один бій, і він знову обов`язковий претендент, — відзначив менеджер російського боксера. — За версією IBF готується спеціальне рішення з приводу позиції Олександра в рейтингу. Протягом року можна очікувати, що бій відбудеться".

Хрюнов пообіцяв оприлюднити всі офіційні документи, пов`язані зі зірваним поєдинком з Кличком, і оголосити, "з чим саме ми були не згодні".

"Це достатньо серйозні речі: відсутність бажання Кличка надавати страховку на бій, неможливість роботи секундантів, неможливість використання своєї охорони, неможливість готуватися безпосередньо до самого бою, велика кількість медіа заходів, які перетворювали підготовку в зйомку багатосерійного фільму", — заявив менеджер Повєткіна.

Зустріч Володимира Кличка і Олександра Повєткіна повинна була відбутися ще в грудні 2008 року, але через серйозну травму ноги у російського боксера бій був відкладений.

А що ви думаєте з приводу причин відмови Повєткіна від бою з Кличком?

Автор: Дмитро Галико

По материалам: Tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!