Главная Новости Досуг Пенелопа Крус прагне позакривати всі підліткові журнали
commentss НОВОСТИ Все новости

Пенелопа Крус прагне позакривати всі підліткові журнали

28 июля 2010, 13:46
Поделитесь публикацией:
Пенелопа Крус прагне позакривати всі підліткові журнали

Нещодавно одружена іспанська актриса Пенелопа Крус зізналася, що її дратують сучасні журнали для тінейджерів, повідомляє "The Showbiz Spy".

Зірка "Ванільного неба", яка сама у юнацькі роки страждала від браку впевненості в собі, гадає, що такі видання є надзвичайно шкідливими для дівчаток.

"Я б позакривала всі ці підліткові журнали, що підбурюють молодих дівчат до дієт. Хто сказав, що, аби бути гарною, ти має бути худою?", — обурюється актриса.

"Деякі люди краще виглядають худими, а деякі — ні. Це лише створений стандарт, де лише худорлявість є прийнятною. Вплив цих журналів на дівчат у віці 13 років є жахаючим", — стверджує Крус.

Трохи раніше Пенелопа запевняла, що не боїться старішати й схильна до гонитви за молодістю свого обличчя.

"Я ніколи не хочу брехати про свій вік. Якщо я дивлюся навколо, на актрис, якими захоплююсь, вони усі є жінками, що не опиралися тому, що ставали старими, а приймали це — такі жінки, як Софі Лорен або Одрі Хепберн", — розповіла Крус.

36-річна актриса, яка не вважає себе гарною, згадала про своїх бабусь, які завжди були гарними.

"Коли я зростала, то була дуже близькою до обох своїх бабусь — вони прожили довго, до старості, й для мене вони завжди були красивими. Вони любили життя, й це було видно на їх обличчях", — розповіла Крус.

"Звісно, моє лице зміниться, коли я старішатиму, але це добре. Це добре — бути старою, бо це означає, що ти ще не помер, правда?", — додала вона.

Фото "Reuters"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!