Главная Новости Досуг ДТП: Дружину силача Вірастюка викинуло з авто на асфальт (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

ДТП: Дружину силача Вірастюка викинуло з авто на асфальт (ФОТО)

3 августа 2010, 01:02
Поделитесь публикацией:
ДТП: Дружину силача Вірастюка викинуло з авто на асфальт (ФОТО)

У неділю 1-го серпня силач Василь Вірастюк із дружиною потрапили у серйозне ДТП. У авто спорстмена відірвало колесо, а подружжя отримало численні травми.

Про це повідомляє "Друга смуга".

Аварія сталася у Києві, біля Одеської площі. "Mitsubishi Pajero" Вірастюка зіштовхнувся з "Suzuki Grand Vitara", що виїхала на зустрічну смугу.

 

Силач Василь Вірастюк з дружиною Інною

Автомобіль "Mitsubishi Pajero" Вірастюка потрапив у ДТП

Як стверджує жінка-водій "Suzuki Grand Vitara" підрізав автомобіль ВАЗ і вона, щоб уникнути зіткнення, викрутила кермо ліворуч. В результаті жінка вилетіла на зустрічну смугу, де в цей час рухався автомобіль Вірастюка.

"Suzuki" врізався у позашляховик "Mitsubishi" заднім колесом у його заднє колесо. Удар був настільки сильним, що колеса вирвало в обох джипів.

Крім того, у "Mitsubishi Pajero" колесо диском вперлося в асфальт і спрацювало як трамплін або пружина, після чого автомобіль кілька разів перевернувся.

У Вірастюка врізалося авто "Suzuki Grand Vitara"

Повідомляється, що імовірно з люка машини викинуло дружину Вірастюка Інну. Жінка опинилася на асфальті. Медики госпіталізували її у важкому стані...

Наразі Інна перебуває у реанімації. Після томограми голови у дружини Вірастюка виявили внутрішню кровотечу, пише "ТСН".

Сам же спортсмен відбувся забиттями, саднами і гематомою на голові.

"Ліва сторона голови ушкоджена, ну і такий стан просто, ніби верхню частину мого тіла засунули у м‘ясорубку і пережували", — розповів Вірастюк.

Машині спортсмена відірвало колесо

Як повідомляє "Друга смуга", жінка-водій "Suzuki" виявилася вагітною. Її медики госпіталізували для подальшого обстеження. Дитина, яка знаходилася з нею в авто, не постраждала.

Також додається, що на правому передньому крилі "Suzuki" є слід, імовірно, від контакту з ВАЗ. Якщо експертиза встановить, що це фарба з ВАЗ, тоді експертам доведеться вирішувати іншу задачу: чи міг цей контакт послужити достатньою причиною для виїзду на зустрічну смугу.

За кермом "Suzuki"-порушника була вагітна жінка

Зауважимо, що з 2000-го року Вірастюк займається силовим багатоборством. За підсумками престижних міжнародних змагань у 2004 і 2007 роках він був визнаний найсильнішою людиною планети.

Нагадаємо, перша дружина Василя Вірастюка загинула чотири роки тому. 2 січня 2006-го року 28-річну Світлану Вірастюк накрило сніжною лавиною, коли жінка спускалася з гір на турецькому гірськолижному курорті Паландокен. Від цього шлюбу, який протривав всього лише 3 роки у пари залишився син Адам.

У вересні 2007-го року "стронгмен" одружився вдруге. Його обраницею стала фармацевт Інна. 19 березня 2008-го року у подружжя народився син Олег.

Фото "Другої смуги", "ТСН" та "Svitske TV"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!