Главная Новости Досуг Астролог Влад Росс: сьогоднішньої п`ятниці 13-го можна не боятися
commentss НОВОСТИ Все новости

Астролог Влад Росс: сьогоднішньої п`ятниці 13-го можна не боятися

13 августа 2010, 12:30
Поделитесь публикацией:
Астролог Влад Росс: сьогоднішньої п`ятниці 13-го можна не боятися

Сьогодні п’ятниця 13-го – особливий день для забобонних. Цікаво, а що думають з цього приводу публічні люди?

Олександра Кужель, глава Держкомітету України з питань регуляторної політики й підприємництва

Я вірю і в добро, і в зло. Але знаю, що потрібно вірувати і розуміти, що тобі просто даються випробування, які ти можеш подолати. Правда, не можна сказати, що я не марновірна пані, тому що боюся поганих снів.

Учора дивилися серіал "Маргоша", вона там запитує: "Та, блін, що сьогодні п`ятниця, 13-е?!". Я говорю: "Так це ж завтра!". Але я прагну спокійно ставитися до подібних речей, тому що знаю: як ти себе налаштуєш – так і виходить.

Сьогодні вранці я була на Борщагівському заводі, куди мене чомусь запросив Президент. Коли він поїхав – провела нараду з фармацевтами. Отже поки день проходить позитивно. Увечері вилітаю до Луганська, щоб завтра взяти участь у нараді з прем`єром по хіміках. Сподіваюся, що літак долетить.

Ярослав Сухий, народний депутат України, фракція ПР

Я, дійсно, марновірно ставлюся до 13. Але я побоююся не п`ятниці 13, а понеділка.

Я ніяк не реагую на п`ятницю, 13-е. Ніколи ніяких неприємностей цього дня зі мною не траплялося.

Сподіваюся, що і в майбутньому нічого ні зі мною, ні з моїми близькими не трапиться.

У мене сьогоднішній день проходить нормально і спокійно. Аби грип закінчився і з урядом все було добре.

Людмила Савіна, нумеролог

Як відомо, наука нумерологія має різні школи, в яких по-різному трактуються й значення цифр. Цифра тринадцять у сумі дає цифру чотири, і якщо розглядати її "як прийнято", то позначає вона надійність, упевненість, працьовитість.

У китайській нумерології четвірка вважається щасливим числом, та й до цифри тринадцять у них немає ніякого упередженого ставлення, як у нас. Але, якщо взяти школу, наприклад, західну, яка розглядає життя кожної людини по даті народження, то виходить цікава річ.

У західній нумерології число тринадцять з одного боку вважається сильним і грошовим, але з іншого боку, людині, народженій тринадцятого числа, доводиться довго і важко йти до мети, "не розпилюючись" на ходу.

Є ще ведична нумерологія, яка трактує четвірку як зльоти й падіння. Якщо при "згортанні" дати народження людини в сумі виходить тринадцять, вважається, що життєвий шлях цієї людини також пов`язаний з труднощами. Якщо розглядати дане число просто як календарне, то сьогоднішній день, наприклад, у кожної людини пройде по-різному і яким саме чином — дуже легко прорахувати.

За нумерологією ми всі живемо дев`ятирічними циклами – дев`ять років, дев`ять місяців, дев`ять днів. Якщо скласти число і порядковий "номер" місяця народження, а потім "сгорнути" суму до однозначного числа, таким чином, вийде особисте число кожної людини.

І якщо до цього особистого числа додати повністю календарну дату, в сумі можна "прорахувати" конкретний циклічний день людини.

Щоб нормально ставитися до життя, потрібно правильно використовувати вібрацію чисел. Якщо взяти окремо число "1" і число "3", то одиниця – це взагалі число активності, лідерства. А "трійка" — число самовираження. Але, якщо враховувати при використанні не позитивний, а негативний фон чисел, можна отримати й агресивність, і неадекватну поведінку, і глибоку депресію.

Олесь Бузина, письменник, журналіст

Для мене це – звичайний день, нічого особливого. Якби мені не нагадали, що сьогодні – п`ятниця, 13-е, я б і не пригадав.

Багато людей приділяють марновірству дуже багато часу — читають гороскопи якихось шахраїв, більшість з яких завжди помиляються. Гороскопи на 99 % не збуваються, а народ чомусь вірить у них. Як і в п`ятницю, 13.

Взагалі, якби було призначено знищити цього дня людство, воно давно було б знищене.

До речі, я народився 13-го числа, яке для мене щасливе. Тому що якби інакше – я б не народився. А так – пологи пройшли успішно.

Влад Росс, астролог

Цифра 13 насправді священна і пов`язана з чашею Грааля, з виходом у потойбічний світ. Пригадаємо тут і дванадцять апостолів, і тринадцятого Ісуса Христа. З цифрою 13 пов`язана ще одна містика – Ісус Христос був розіпнутий у п`ятницю 13-го. Тоді було місячне затемнення, 33 рік... І ще одна дуже цікава деталь: у 1307 році в п`ятницю 13-го французьким королем Філіппом Красивим були винищені тамплієри.

З тих пір завдяки таким "збігам" і тому, що ця цифра пов`язана із смертю й перетворенням, п`ятницю 13-го пов`язують з усіма напастями. Проте сама по собі це дуже цікава цифра, яка не ділиться ні на яку іншу, а планета, що управляє п`ятницею, Венера, "додає" їй любові й самопожертвування.

Сьогоднішньої п`ятниці точно боятися не варто. На небі милостиве розташування планет, тому, думаю, сьогодні у меншій мірі потрібно чекати чогось "страшного". Але окремо мені хотілося б відмітити п`ятницю 13-го 2029 року: цього дня астероїд дуже близько пройде між орбітами Землі й Місяця.

Фото: http://liveinternet.ru

За матеріалами: http://for-ua.com

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!