Главная Новости Досуг Найсексуальніший актор Голлівуду виявився найбагатшим
commentss НОВОСТИ Все новости

Найсексуальніший актор Голлівуду виявився найбагатшим

13 сентября 2010, 10:30
Поделитесь публикацией:
Найсексуальніший актор Голлівуду виявився найбагатшим

Американського актора Джонні Деппа визнано найдорожчим голлівудським актором.

За підрахунками журнала "Forbes", прибуток Джонні Деппа за період з червня 2009-го по червень 2010-го року склав 75 мільйонів доларів.

Він виявився єдиним актором, якому одразу вдалося з`явитися у двох стрічках, що заробили мільярд у світовому прокаті — "Аліса у Дивокраї" та "Турист".

Один із найсексуальніших акторів Голівуду Депп заробив найбільше.

На другому місці опинився Бен Стіллер із річним заробітком у 53 мільйони доларів.

Фільми з його участю лише у США принесли прибуток у 2 мільйони, зробивши актора одним з найдорожчих у Голлівуді. Невдовзі глядачі зможуть побачити Стіллера у комедії "Знайомство з батьками-3".

Третю сходинку посідає Том Хенкс. Актор заробив за рік 45 мільйонів доларів — завдяки стрічкам "Янголи та демони" та "Ларрі Краун".

В останньому фільмі 54-річний Хенкс не лише зіграв, а й став сценаристом та режисером. На знімальному майданчику його партнеркою стала актриса Джулія Робертс.

Том Хенкс — у трійці лідерів

Минулорічний прибуток актора Адама Сендлера склав 40 мільйонів доларів, і, відповідно, він посідає четверте місце в рейтингу.

На додачу до акторських гонорарів, він дещо заробив як продюсер стрічок "Герой супермаркету" та "Хранителі зоопарку".

Замикає "найдорожчу голлівудську п`ятірку" Леонардо ДіКапріо, який має 28 мільйонів доларів. Стрічка "Острів проклятих" за його участю зібрала у світовому прокаті 300 мільйонів доларів, а "Початок" — 700 мільйонів доларів.

Шосту сходинку посідає Деніел Редкліфф із 25 мільйонами.

Сьоме місце належить Роберту Дауні-молодшому. За останній рік "Шерлок Холмс" заробив 22 мільйони доларів.

Так само 22 мільйони доларів та восьму сходинку одержав Том Круз, який наразі працює над четвертим фільмом "Місія нездійсненна".

Дев`яте місце має Бред Пітт, який одержав чималу копієчку за роль в успішній стрічці "Безславні виродки" й, окрім того, виступив одним з продюсерів фільму "Їж, молися, кохай" із Джулією Робертс у головній ролі. Загальний прибуток Пітта за останній рік склав 20 мільйонів доларів.

Наприкінці десятки опинився Джордж Клуні, якому вдалося заробити 19 мільйонів доларів. Стрічка "Мені б у небо" принесла акторові номінацію на Оскар, а творцям фільму — 163 мільйони в прокаті.

Фото "АР"

За материалами: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!