Главная Новости Досуг "Динамо" (Киев) обратилось к болельщикам с просьбой не подставлять свой родной клуб
commentss НОВОСТИ Все новости

"Динамо" (Киев) обратилось к болельщикам с просьбой не подставлять свой родной клуб

25 сентября 2009, 09:32
Поделитесь публикацией:
"Динамо" (Киев) обратилось к болельщикам с просьбой не подставлять свой родной клуб

Столичный клуб выступил с обращением к болельщикам на собственном сайте. Текст оного мы предоставляем вашему вниманию.

Звернення Футбольного клубу "Динамо" (Київ) до глядачів

 В останні два сезони команда Динамо (Київ) повернула собі титул чемпіона України, стала безперечним лідером українського футболу, на рівних протистоїть найкращим командам Європи у Лізі чемпіонів. Все це призвело до відчутного збільшення інтересу до виступів Динамо, постійного зростання кількості глядачів, які приходять на стадіон.

Серед матчів Динамо на своєму стадіоні особливою подією стає кожен матч Ліги чемпіонів УЄФА, кожен із яких стає величезною подією у житті не лише Києва, а й усієї України, справжнім святом футболу. На жаль, це свято спробувала зіпсувати група недисциплінованих глядачів, які під час гри Ліги чемпіонів між Динамо та Рубіном запалили фаєри, димові шашки та інші піротехнічні засоби, кидали їх на футбольне поле та бігові доріжки довкола нього, чим піддали загрозі здоров`я та безпеку інших глядачів, працівників стадіону, учасників матчу та арбітрів.

Цей факт не залишився непоміченим в УЄФА, і на футбольний клуб Динамо очікують дуже жорсткі санкції з боку керівництва європейського футболу, яке заборонило використання будь-якої піротехніки на стадіонах під час матчів Ліги чемпіонів. Від штрафів та попереджень за порушення порядку на стадіоні УЄФА може перейти до більш жорсткого покарання, аж до дискваліфікації стадіону чи зарахування Динамо технічної поразки в тому разі, коли поведінка глядачів буде загрожувати учасникам матчу.

Аби не допустити подібного розвитку подій, ФК Динамо звертається до тих глядачів, які своїми діями можуть завдати непоправної шкоди не лише клубу Динамо, а й усьому українському футболу. Тих глядачів, які запалювали піротехніку через незнання правил поведінки чи неусвідомлення відповідальності, клуб закликає припинити подібні дії, аби не зашкодити команді, стадіону й усім уболівальникам. Тих же, хто свідомо йде на правопорушення, ігноруючи попередження і заборони, клуб попереджає про сувору відповідальність, яку їм доведеться понести в тому разі, якщо вони ще раз спробують запалити піротехніку на матчах Ліги чемпіонів.

У розпорядженні клубу є достатньо способів зупинити і затримати правопорушників. Усі дії глядачів на трибунах фіксуються камерами відеоспостереження і потенційні порушники вже відомі працівникам охорони клубу. Досі ми сподівалися на свідомість глядачів, тепер будемо покладатися тільки на себе. Нехай не ображаються потім на нас ті, хто своїми діями хоче зірвати футбольне свято на стадіоні імені Валерія Лобановського, коли їм доведеться понести за свої дії сувору відповідальність, передбачену Законом!

 

Не дамо підпалити Динамо!

По материалам: ФК Динамо (Киев)

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!