Главная Новости Досуг Дмитро Коляденко: моє кохання до Білик зіпсувалось, як ковбаса
commentss НОВОСТИ Все новости

Дмитро Коляденко: моє кохання до Білик зіпсувалось, як ковбаса

16 сентября 2010, 11:55
Поделитесь публикацией:
Дмитро Коляденко: моє кохання до Білик зіпсувалось, як ковбаса

Хореограф Дмитро Коляденко роками не давав пресі спокійно спати своїми спогадами про Ірину Білик. Одначе тепер бульварні ЗМІ можуть спати спокійно — буря емоцій Коляденка, спрямована на його колишню коханку, нарешті стишилась. Почуття згасли.

"Згасли", — підтвердив Коляденко в інтерв`ю "E-motion".

"Я нещодавно її бачив, ми зустрілися на каву, вона каже: "Що, ти мене взагалі не любиш?", Я кажу: "Ні". А вона: "Що, зовсім-зовсім?". Я відповідаю: "Ну, так, зовсім трохи, і то лише тому, що ти моя колишня жінка". Іра така: "Тільки не кажи відразу, що колишня", — переповідає танцюрист і телеведучий.

Тож тепер Діма на власному досвіді зрозумів, що кохання не вічне. Адже тепер йому навіть не хочеться цілувати Іру в губи:

"Правда, любов минає, п`ять років не телефонувати, не бачитися, не спілкуватися, не хвилюватися одне за одного, тому що весь цей час ця жінка була з кимось іншим, вже й цілуватися в губи не хочеться".

Нині Коляденко називає свою екс-кохану сторонньою жінкою і не відчуває стосовно неї жодних ревнощів.

"Я сам не думав, що кохання може пройти, але проходить, на щастя", — додав він.

"Я, звісно, люблю, коли мене люблять, але коли мене сильно люблять і приносять кожного дня квіти, при цьому щось шепочуть і дзвонять у двері, не можу цього прийняти. Так, я бачу: ось вона прийшла, така вся гарненька, біленька, в сукні, але відкрити їй я не можу, хоча й образити не хочеться, адже я потім беру ці квіти і ставлю їх у вазу, і мені приємно", — зізнається він.

"Я реально розумію, що це неправильно, жінка не повинна носити квіти чоловікові, але якщо їй так хочеться, нехай носить. Мені вже навіть на машину кладуть квіти, але я не можу сказати, що це смішно. Мене так люблять, це круто, але я не знаю, хто це", — зауважив Дмитро.

Втім, у таємничої незнайомки навряд чи є шанси завоювати серце хореографа — такі жінки в нього бажання не викличуть:

"Гадаю, ні, адже для чоловіка головне, щоб він кохав, а не його. Звісно, добре, коли почуття обопільні, а коли ти кохаєш, а я тебе не кохаю, нічого не вийде".

Що таке кохання Діма, як він запевняє, знає, хоч зараз його й не відчуває. І в те, що справжня любов може бути лише раз у житті, він також не вірить:

"Ні, це все неправда, що пишуть у романах. Кохання не вічне, на жаль, кохання — не назавжди. Я думаю, що зараз всі книжки про кохання не відповідають дійсності. Я хотів би жити в той час, коли жили Ромео і Джульєтта. Адже сьогодні дівчата думають лише про гроші, про шуби й "Bentley", а хлопчики думають: "О Боже, що нам робити, щоб догодити своїм дівчаткам?"

"Я по-доброму заздрю парам, які разом понад п`ять років, адже це рідкість, тому що кохання минає, кохання псується, як ковбаса, яка довго полежала у холодильнику й почала смердіти", — поділився Коляденко.

Врешті, як каже Трумен, він хоч і готовий кохати, але це неможливо.

"Кохання псується, як ковбаса, яка довго полежала у холодильнику й почала смердіти"

"Спершу я шукав, не знайшов, потім не шукав... Мені здається, що я вже не вірю в кохання, адже особисто мені воно приносить біль, рве мені серце. Навіщо мені таке кохання? Можна жити без кохання, можна любити собачку, природу, можна любити батьків, якщо вони є, можна любити країну, Бога", — впевнений він.

Та й секс і кохання Діма одне до одного не прирівнює: "Раніше я думав, що секс і кохання — це одне й те саме, а тепер я переконаний, що секс — це секс, а кохання — це кохання".

Коли ж Дмитра попросили порадити, чого не варто робити в сексі, він відповів так:

"Треба робити все, адже я у свої роки спробував усе, але ж ти живеш, відповідно, маєш право робити помилки. Якщо ти не робиш помилок, значить, ти мертвий. Я вважаю, нехай люди роблять помилки, нехай люди наступають на граблі, хай ці граблі б`ють їх по голові — це ж життя. Можна робити і добрі вчинки, і погані, ти потім зрозумієш, чого робити не можна".

На думку Коляденка, у сексі варто робити все

Водночас останні півроку сам телеведучий, за його словами, думає лише про свою музику, кліпи і творчість, а також як би поремонтувати машину, яку йому зламали.

А коли Дімі хочеться романтики, він дивиться "прекрасні, романтичні фільми" і думає:

"Боже, яке кохання". Потім я слухаю хорошу музику, часто запалюю свічки, сиджу й фантазую. Можна жити без кохання, можна жити без сексу, тим більше, якщо ти — Діма Коляденко".

Проте однозначно стверджувати, що з сексом він зав‘язав, Коляденко не став.

Фото:"Гламурчіка"

За матеріалами: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!