Главная Новости Досуг Польський монах-капуцин показав українцям "Релігійну камасутру"
commentss НОВОСТИ Все новости

Польський монах-капуцин показав українцям "Релігійну камасутру"

21 сентября 2010, 13:25
Поделитесь публикацией:
Польський монах-капуцин показав українцям "Релігійну камасутру"

Капуцини проводять бесіди із підлітками щодо природи сексуальності, оскільки "культура в сім`ї, яка мала б сприяти сексуальному вихованню, часто безсила".

За сексуальне виховання українців взялися священики. Причому не православної церкви, де вони з власного досвіду знають про статеве життя, а католицької — де слуги Божі навіть не одружуються.

Оголошення: заняття в костелі для молоді. На призначену годину — сходяться. Охочим послухати про секс від 11-ти років.

Щойно отець заводить про природу сексуальності, задні лави поповнюють іще одні неуки. Відповіді канонік черпає не зі свого досвіду. Зі спілкування з людьми і читання книжок — від медичних до еротичних.

45-річний польський монах-капуцин саме привіз в Україну підручник "Релігійна камасутра", без малюнків. У цього автора це вже третя книжка. У вересні вийде друком четверта — "Католицька еротика".

Чернець-капуцин стверджує, що "у цьому питанні всі вважають, що все знають, а потім виявляється, що завжди чогось таки бракує. Це багатий предмет для поглиблення знань". У книгарні аншлаг такий, що автор насилу протискається.

Ініціативу католицької церкви вже підтримали вітчизняні сексологи, до яких аншлаги не менші.

Сексологи стверджують, молоді організми фізично розвиваються рано, а психологічно — незрілі. Культура в сім`ї, яка мала б сприяти сексуальному вихованню, часто безсила. Бо в Україні або немає цієї культури, або, що нині модно, — немає сім`ї.

Водночас, попри старання церковників, секс у молитвах звучить значно рідше, аніж у нецензурній лайці.

"І ось те, що ми в нашій лайці ось цей акт дітовиробництва прирівнюємо до непристойних слів якраз і описує те, що ми з вами не зможемо до сексу адекватно ставитися", — зазначає психолог Вадим Колесников.

За матеріалами:http://tsn.ua

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!