Главная Новости Досуг Дівичник Кеті Перрі закінчився тортом у вигляді пеніса – від Ріанни
commentss НОВОСТИ Все новости

Дівичник Кеті Перрі закінчився тортом у вигляді пеніса – від Ріанни

21 сентября 2010, 13:39
Поделитесь публикацией:
Дівичник Кеті Перрі закінчився тортом у вигляді пеніса – від Ріанни

Співачки Ріанна та Кеті Перрі влаштували дівич-вечір, на якому відірвались на повну силу. Незабаром Кеті Перрі вийде заміж за коміка Рассела Бренда.

Днями Кеті Перрі збирається позбутися статусу завидної нареченої — співачка виходить заміж за британського коміка Рассела Бренда. Останні дні вільного життя Кеті вирішила провести разом зі своєю близькою подругою Ріанною. Дівчата поїхали в Лас-Вегас, де Ріанна влаштувала подружці шикарний дівич-вечір. Темношкіра пустунка подарувала скромній нареченій тортик у формі ... пеніса.



У Лас-Вегасі подруги відірвалися від душі: для початку дівчата сходили на виступ знаменитого цирку "Cirque du Soleil", після якого пробралися за куліси і сфотографувалися з артистами шоу. Потім вони продовжили святкувати, влаштувавши вечірку з коктейлями біля басейну в готелі "Hard Rock". Одягнені в бікіні красуні весь вечір реготали, перемиваючи кісточки нареченому Кеті Расселу Бренду. Напередодні ексцентричного британця заарештували в аеропорту Лос-Анджелеса за те, що він побив фотографа.

Лежачи в бірюзових водах басейну, Кеті поводилась аж ніяк не як безневинна наречена: співачка глушила алкоголь і палила. А коли на десерт дівчатам принесли замовлений ними тортик у вигляді чоловічої гідності, Кеті просто завила від захоплення.

"Пенісний" торт прикрашав напис "CuntGratulations", що в перекладі "П*здравляем". Співачки відразу відрізали собі по шматочку і поласували солодким пенісом.

Фото: SplashNews

За матеріалами:http://tsn.ua

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!