Главная Новости Досуг Анонс матча ПСЖ - "Карпаты": сохранят ли львовяне свой боевой дух на выезде
commentss НОВОСТИ Все новости

Анонс матча ПСЖ - "Карпаты": сохранят ли львовяне свой боевой дух на выезде

30 сентября 2010, 13:02
Поделитесь публикацией:
Анонс матча ПСЖ - "Карпаты": сохранят ли львовяне свой боевой дух на выезде

Четверг, Париж, стадион Парк де Пренс, 20.00, арбитр Марио Страхонья (Хорватия).

Прямая трансляция на ICTV.

Тактика

Зараз для Карпат настав просто шалений сезон. До матчів в чемпіонаті й Лізі Європи додався ще й Кубок України. В принципі, назвати це трьома фронтами важкувато. Кононов вдало фантазує зі складом. І основні гравці, фактично, грають тільки в двох турнірах, а матч в Кубку — це змога дати зіграти молодим або тим гравцям, які не мають належної форми.

Тим паче, якщо суперник — друголігова команда. Та що там казати, тренер Карпат і в чемпіонаті частенько випускає не основних футболістів. Ліга Європи для зелено-білих зараз головний турнір. Тому, без сумніву, на Парк де Пренсі ми побачимо всіх найсильніших гравців команди.

Виключення — Батіста, який отримав важку травму. Однак, не факт, що в четвер він вийшов би з перших хвилин, якби й був здоровим. Відбув свою дискваліфікацію Кузнєцов і саме він стане головною загрозою для Еделя. Допомагатиме йому Зеньов. Роботи для захисників парижан буде вдосталь. Ще один плюс для львів`ян — повернення Федецького. Артем матч проти Боруссії споглядав з трибун, тому він вийде на поле з подвійною мотивацією. Як-не-як, це його дебют в груповому раунді турніру. А пропущений минулий матч стане для нього підставою для спортивної злості, якої так не вистачало команді в попередньому матчі. В принципі, це всі зміни в львів`ян. Про які-небудь новації ми матимемо змогу дізнатися вже безпосередня під час матчу. Якщо вони звичайно будуть.

Передбачити хто вийде в ПСЖ з перших хвилин важче. Склад французів у матчі проти Севільї та проти Лансу у чемпіонаті відрізняються. Але логічніше відштовхуватись від того, складу, що був у поєдинку проти іспанців. Тим більше, переможному поєдинку. У парижан сильна центральна ланка. Антуан Комбуаре дозволяє собі залишати в запасі таких досвідчених гравців, як Жюлі та Макелеле. Так, наприклад, у матчі проти Севільї, Людовік на полі зовсім не з`явився. Макелеле вийшов на поле в другому таймі. В минулому матчі чемпіонату проти Лансу обоє вийшли в основі. Швидше за все, цього разу вони знову грітимуть лавку запасних. На їхньому місці зявляться Шантом та Клеман.

Дуже пристойний і напад — четвергового вечора карпатівським захисникам недаватимуть спокою Ердінч та Оаро, або може когось з них замінить Луїндула. Прогнозується, що львівяний зроблять акцент на контратаки. Зважаючи, що вони це робити вміють, можна сподіватись, що Кузнєцов і Ко легко можуть ними скористатись. ПСЖ на правах господаря помчаться вперед. Але французькі команди не славляться, як такі, що багато забивають. Тому й шквалу атак, мабуть, не буде.

Психологія

Наврядчи перед цим матчем Карпати згадуватимуть останню поразку від Таврії. Хоча осад може залишитись. Адже Кононов завжди налаштовує команду тільки на перемогу, а тут така прикрість трапилася. Головне завдання в четвер — дивитись вже на турнірне становище саме в Лізі Європи. Поразка від Боруссії поставила зелено-білих в не дуже зручне становища. Якщо Карпати справді хочуть чогось досягнути в Лізі Європи (принаймні вийти з групи, бо чогось таки вони в будь-якому разі досягнуть), то програвати в Парижі не мають права. В такому випадку треба буде сподіватись на перемогу Севільї в Дортмунді, щоб хоч бути не на великій відстані від другого місця. А потім вдало грати проти іспанців. Одним словом, це велика арифметика і потрібно самим сьогодні здобувати вдалий результат, а не сподіватись на інших.

Що ж ПСЖ? Команда досить непогоано йде в чемпіонаті — 5 місце. Перемогли Севілью на Рамон Санчес Пісхуані, Ланс на Парк де Пренс. На поле команда вийде без будь-яких психологічний проблем. Навіть більше, з хорошим настроєм. Прикрості додає висловлювання Людовіка Жюлі, який в одному з інтерв`ю, сказав про Карпати так, наче це команда з чемпіонату Гренландії. Мовляв, він не знає, хто такі Карпати. Можливо, не зовсім знав і Галатасарай з Боруссіэю, але після матчів вони ще довго згадуватимуть львів`ян і точно їх добре знатимуть. Особоливо турки. З одного боку недооцінка на руку львів`янам. На цьому "попалилась" не одна команда.

ПСЖ більш знана команда в Європі. Титулована. Одна з найсильніших французьких команди. Але проти таких “відкритих” команд і налаштуватись легше. Згадайте, вязкий матч проти Зестафоні і, наприклад, розкуті поєдинки, проти турків і німців. Це команда, яка і сама грає і дає грати супернику, і аж ніяк не відсиджується в обороні.

Ключові протистояння

Кузнєцов — захист ПСЖ

Кому як не нападнику потрібно буде в четвер забивати. Сергій пропускав перший матч Ліги Європи і сьогодні вилазитиме з шкіри, щоб забити Еделю.

Карпати — Парк де Пренс

Грати на майже пятдесятитисячному стадіоні львівянам доводиться не так часто. В Європі, окрім Алі Самі Йену, такого випрбування в них ще не було.

Кононов — Комбуаре

Сьогодні буде протистояння двох тренерів-тактиків. Як наставник Карпат, так і ПСЖ полюбляють ротації у складі. Одного змушують обставини. Іншого довго лавка запасних. Однак головне в цьому протистоянні — це протисталення тактик на полі, а не змін в складі.

Ердінч — захист Карпат

Про цього відомого французького нападника говорити зайве. Всі його добре знають. Мілошевічу з Тубічем доведеться неабияк постаратись, аби його зупинити.

Слова

Артем Федецький, захисник Карпат:

"Розуміємо, що кожен матч у Лізі Європи для нас – як фінальний. Але ми вже відповіли скептикам грою на кваліфікаційних раундах. Тепер мета команди – подолати груповий бар`єр, незважаючи на авторитет і досвід суперників, в активі яких є перемоги в Кубку чемпіонів і Кубку УЄФА".

Антуан Комбуаре, наставник ПСЖ:

"Я намагаюсь бути дуже обережним. Я бачив чотири гри Карпат, і зрозумів що просто на не буде, особливо це засвідчила їх зустріч з Дортмундом. Ця команда добре вміє грати, але не без проблем в обороні".

ПСЖ (орієнтовний склад): Едель, Жалле, Камара, Сахо, Тьєне, Шантом, Клемен, Сессеньйон, Нене, Оаро, Ердінч

Карпати (орієнтовний склад): Тлумак — Федецький, Мілошевіч, Тубіч, Авелар — Годвін, Худоб’як, Голодюк — Кожанов, Зеньов, Кузнєцов

Травмовані: Жюлі, Моріс — Ощипко, Ткачук, Батіста

Дискваліфіковані: немає

Прогноз Football.ua: 2:1

Автор: Олег Телюк

По материалам: “Football.ua”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!