Главная Новости Досуг Людмила Янукович сходила с подругами на балет та роздала автографи
commentss НОВОСТИ Все новости

Людмила Янукович сходила с подругами на балет та роздала автографи

4 октября 2010, 11:14
Поделитесь публикацией:
Людмила Янукович сходила с подругами на балет та роздала автографи

Перша леді Людмила Янукович час від часу "виринає" на світських заходах. Цього разу жіночку помітили на відкритті XVII міжнародного фестивалю "Зірки світового балету" у Донецькому театрі опери та балету.

До слова, цього року культурна подія проходить під особистим патронатом дружини президента.

Втім, як пише "Комсомольська правда в Україні", новий статус не змінив звичок Люсі Янукович.

Мовляв, щороку перша леді стежить за тим, що відбувається на сцені зі свого улюбленого місця в 8-му ряду, відмовляючись від VIP-ложі.

На фестиваль Янукович прибула за 15 хвилин до початку заходу. Її супроводжувала охорона з двох чоловік. Синів або невісток, які також живуть в Донецьку, в театрі цього вечора не було. Так само, не було там і коханого чоловіка Люсі.

"Віктор Федорович не зміг приїхати — він у Ялті", — пояснила Янукович.

На балет дружина президента приїхала звичайно на авто. Щоправда, інформація, щодо марки машини, у різних дещо відрізняється. Так, за даними "Сегодня", Люсю Янукович привезли на чорній "Mazda" 5-ї моделі (приблизна вартість авто близько 20 тисяч доларів).

Лобове скло машини було прикрашено невеликим портретом президента. Подейкують, це досить поширена практика серед донецьких водіїв.

За інформацією ж "Комсомольської правди в Україні", перша леді прибула однією з перших на мінівені "Honda Odyssey" (коштує 30-35 тисяч доларів).

Біля центрального входу театру Людмилу Янукович зустрів художній керівник театру Вадим Писарєв з квітами. Чоловік не забув розцілувати ручку першій леді.

Кажуть, президентська дружина явно була чимось схвильована — раз у раз заходила і виходила з театру, голосно розмовляючи по телефону. Але з початком виступів зірок вона трохи заспокоїлася.

По закінченні церемонії відкриття дружина Януковича хвилин 15-20 поспілкувалася зі своїми знайомими і роздала з десяток автографів, після чого разом з подругами залишила театр.

До слова, фестиваль "Зірки світового балету" триватиме в Донецьку до 10-го жовтня. Напередодні закриття до дня народження Людмили Янукович на сцені буде поставлений її улюблений спектакль — "Дон Кіхот".

Фото "Сегодня"

За матеріалами: ТАБЛОID

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!