Главная Новости Досуг «Сексуальна зарядка» лікує відсутність оргазму у жінок за 2 тижні
commentss НОВОСТИ Все новости

«Сексуальна зарядка» лікує відсутність оргазму у жінок за 2 тижні

10 октября 2010, 11:03
Поделитесь публикацией:
«Сексуальна зарядка» лікує відсутність оргазму у жінок за 2 тижні

Дані статистики в області сексології виглядають невтішно. Майже 30% жінок ніколи не зазнавали оргазму, а ще 18% досягають його вкрай нерегулярно. У більшості випадків проблема ця чисто жіноча.

Для досягнення оргазму кожній жінці необхідне подразнення її індивідуальних ерогених зон. Про те, у якій частині статевих органів відбувається оргазм, дискутували багато років. Усього існує 3 форми оргазму:

Вагінальний оргазм

Його одержання пов`язане з м`язом, який називається констриктор. На жаль, у багатьох жінок робота цього м`язу не завжди буває повноцінною. Потужність цього м`яза збільшується від вправ. Спробуйте щодня багаторазово стискати констриктор. Для визначення його "функціональної потужності" існує дуже простий спосіб. Уведіть у піхву два пальці й спробуйте їх стиснути цим м`язом. Слабка або майже повна відсутність стиснення вказує на слабість констриктора. Під час статевого акту спробуйте робити два рухи одночасно — стискати констриктор і піднімати таз.

Уже через два тижні ви зможете відчути оргазм під час сексу.

Кліторальний оргазм

Такий вид оргазму властивий дуже багатьом жінкам. Для його одержання необхідне подразнення клітора. Жінкам можна порекомендувати зсувати щільніше ноги, тоді пеніс при кожної фрикції дратує клітор.

Намагайтеся підсилити й подовжити час попередніх ласк із акцентом саме на клітор. Дратуйте його пальцем і під час самого статевого акту.

Матковий оргазм

Майже 25% жінок випробовують найсильніше збудження при подразненні шийки матки. Подразнення пенісом шийки матки може не відбуватися із двох причин. Або пеніс не досягає шейки матки, або проходить повз, не зачіпаючи її.

У першому випадку жінка повинна підтягувати ноги до живота, що значно укорочує піхву. Спробуйте й улюблену багатьма чоловіками позу жінка зверху.

Друга причина це неправильне положення матки. У цьому випадку найкраще рекомендувати таке положення: жінка лежить на животі або на боці.

Часто на відсутність оргазму впливає пуританське виховання. Правила пристойності роблять дівчину скованою. Тут гарні будь-які засоби: небагато алкоголю, музика, потрібні слова, запахи.

Фото shutterstock.com

По материалам: Панночка

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!