Главная Новости Досуг Київські сутенери до Євро-2012 шукають повій - інтелектуалок
commentss НОВОСТИ Все новости

Київські сутенери до Євро-2012 шукають повій - інтелектуалок

Столичні працівниці секс-бізнесу, щоб гідно прийняти європейських туристів під час футбольного чемпіонату, екстрено вчать іноземні мови і купують національне вбрання

13 февраля 2012, 00:15
Поделитесь публикацией:
Київські сутенери до Євро-2012 шукають повій - інтелектуалок

Поки футбольні збірні тренуються, а вболівальники намагаються придбати квитки на ігри Євро-2012, столичні сутенери активно вербують нових співробітниць для надання інтимних послуг. "Повії Києва — це невід´ємна частина образу відпочинку для будь-якого прошарку столичних мешканців", — такою фразою зустрічає відвідувачів Інтим-портал.

Проституція в столиці давно стала нормою. Боротися з путанами за українськими законами практично не можливо. Торгівля тілом в нашій країні кримінально не карається, а розглядається як адміністративне порушення. Повію можуть покарати лише комічним штрафом від п´яти до десяти неоподатковуваних мінімумів, тобто в межах 170 гривень. Це менше, ніж путана отримує за годину інтимної праці.

Вербовка дівчат у секс-бізнес в столиці вже давно поставлена ​​на конвеєр. В Інтернеті безліч оголошень, в яких сутенери відкрито пропонують роботу повіями. Через Євро-2012, особливим попитом стали користуватися путани зі знанням іноземної мови та хорошою освітою. Ось приклад типового оголошення. "Сфера роботи — інтим послуги, ескорт, супровід. Набираємо гарних, струнких дівчат від 18 до 30 років. Вимоги — англійська мова (мінімум розмовний рівень), підвищений рівень інтелекту".

Хороша освіта суттєво впливає на заробіток путан та сутенерів. Знання іноземної мови, автоматично збільшує вартість повії в півтора-два рази. "У нас вартість послуг починається від 500 гривень за годину. Але якщо потрібно, щоб дівчина вміла хоч трохи спілкуватися англійською, то ціна буде стартувати від ста доларів за годину", — розповідають в ескорт агентстві.

Бажаючим індивідуально заробляти на секс-послугах, в Києві також дають широкі можливості для самореалізації. На тому ж Інтим-порталі будь-яка дівчина може за 150 гривень на місяць розмістити свою анкету і почати надомний секс-бізнес. "Ми з подругою приїхали з Черкас. Зняли квартиру. Зараз в день в кожної в середньому по два клієнта. Але думаємо, коли буде Євро-2012, клієнтів стане набагато більше. Зараз вчимо найбільш потрібні для спілкування фрази англійською, німецькою та французькою. А ще купили собі національні вбрання — думаю іноземцям це сподобається", — розповідає Аня, анкета якої розміщена на сайті інтим-знайомств.

 У свою чергу в ескорт агентстві розповідають, що, незважаючи на велику кількість так званих індівідуалок, проблем з пошуком співробітниць у них немає. "Нових дівчат набирають різними способами. Деякі приходять за оголошеннями. Якщо робота їх влаштовує, то вони приводять до нас своїх подруг. Індивідуалки нам не конкуренти. Вони перебиваються випадковими заробітками, а у нас чітко налагоджений бізнес", — розповідають в ескорт агентстві.

 Утім, як показує досвід попереднього чемпіонату Європи з футболу, в 2008 році надії повій на великі заробітки не виправдалися. Однією з головних причин називають те, що в Австрії та Швейцарії встановили дуже високі ціни за платний секс. Проте, українським повіям така проблема не загрожує. "У порівнянні з іншими частинами Європи сексуальні послуги в Польщі та Україні дешеві. Тому ці країни можуть стати привабливим місцем для секс-туристів, які цікавляться футболом ", — це цитата із звіту для УЄФА, яку оприлюднив польський Newsweek. Так що у Києва є всі шанси стати під час Євро-2012 столицею європейської секс-індустрії.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
Источник: Влад Руденко
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!