Главная Новости Досуг Виявляється, Джордж Майкл не розлучався зі своїм коханцем, навпаки - попереду у них чарівний вікенд
commentss НОВОСТИ Все новости

Виявляється, Джордж Майкл не розлучався зі своїм коханцем, навпаки - попереду у них чарівний вікенд

7 октября 2009, 09:42
Поделитесь публикацией:
Виявляється, Джордж Майкл не розлучався зі своїм коханцем, навпаки - попереду у них чарівний вікенд

Раніше, Джордж Майкл повідомляв, що розійшовся зі своїм давнім бойфрендом Кенні Госсом. Кенні пішов від Джорджа ще на Різдво, однак розрив вирішили не афішувати, бо Джордж благав дати йому останній шанс після 13-ти років, прожитих разом.

Джордж Майкл та Кенні Госс збиралися побратися у 2006 році на честь десятиріччя своїх стосунків, але потім справа відклалася.

Останньою краплею у їхніх стосунках став недавній випадок, коли Джорджа Майкла заарештували у лондонському туалеті з дозою наркотиків.

Як пише Britain’s Daily Mirror, Кенні після цього інциденту заявив, що більше він терпіти не збирається. Відомо, що там, де арештували Джорджа, можна не лише придбати наркотики, а й зняти чоловіка на вечір.

Незважаючи на Джорджеві заперечення з цього приводу, Кенні ніколи не погоджувався на його "вільні" стосунки з іншими чоловіками та не схвалював захоплення марихуаною. Бойфренда поп-зірки дуже пригнічувала така поведінка друга. І коли у 2006 році пара була готова побратися, Кенні сказав, що він ще не готовий до цього кроку. Проте, найбільш ймовірною є думка, що це Джордж не заходів довести справу до логічного завершення.

Сам Джордж ніяк не висловлюється з цього приводу. "У тому що сталося – немає ні слова правди" — заявляє його представник газеті Britain’s Daily Mirror.

Зараз Кенні Госс не навідується до Далласу, де володіє галереєю, проте планує повернутися додому цієї п’ятниці. Він та Джордж планують провести разом романтичний вікенд.

Джордж Майкл (англ. George Michael) — популярний британський поп-співак і автор пісень англо-грецького походження.

Автор: Адам

По материалам: Showbizspy

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!