Главная Новости Досуг Головний тренер збірної України знає рецепт перемоги над англійцями
commentss НОВОСТИ Все новости

Головний тренер збірної України знає рецепт перемоги над англійцями

9 октября 2009, 12:19
Поделитесь публикацией:
Головний тренер збірної України знає рецепт перемоги над англійцями

У суботу, 10 жовтня, національна збірна України проведе свій передостанній матч групового турніру ЧС-2010 проти команди Англії, який відбудеться у Дніпропетровську на стадіоні "Дніпро-Арена". Початок зустрічі − о 19.15 (пряма трансляція − на телеканалах "Україна" і "Футбол").

 Шість очок до плей-офф

Нагадаємо, що підопічні Фабіо Капелло достроково вибороли путівку на мундіаль, забронювавши перше місце у 6-й відбірній групі. Команда ж, що посяде друге місце, виборюватиме перепустку до фінальної частини чемпіонату світу у поєдинках плей-офф, що пройдуть 14 та 18 листопада. Наразі "синьо-жовті" посідають третю сходинку в турнірній таблиці, відстаючи від хорватів на два очки. Отож, у поєдинку з Англією підопічних Олексія Михайличенка влаштує лише перемога, яку за чотири дні необхідно буде закріпити виграшем у відвертого аутсайдера − Андорри.

 Усталений графік

По тому, як у понеділок, 5 жовтня, на тренувальній базі ФК "Динамо" у Кончі-Заспі збірна провела традиційний день відкритих дверей, протягом наступних чотирьох днів команда жила за усталеним графіком, згідно якому в першій половині дня проходило теоретичне заняття, а в другій − практичне. Не стане винятком і п’ятниця, 9 жовтня. З тією лише різницею, що практично одразу після вечірнього тренування "синьо-жовті" вирушать до Борисполя, звідки чартерний рейс доставить їх до Дніпропетровська. Запланований час вильоту − 20.55. Розташується національна збірна у Park Hotel, де, власне, вона зупинялася і рік тому, коли проводила контрольний поєдинок з норвежцями.

 Приємна традиція

У зв’язку із пізнім прильотом підопічні Олексія Михайличенка не матимуть змоги провести передматчеве тренування на "Дніпро-Арені". Утім, подібне практикується збірною, починаючи з 2008-го року, причому лише у випадку, коли вона проводить домашній поєдинок не в Києві. А таких матчів вже налічується чотири − два офіційних та два товариських. У Львові українці подолали поляків та білорусів, а у Дніпропетровську − норвежців, причому з одним і тим самим рахунком − 1:0. І лише у Харкові розійшлися миром з хорватами − 0:0.

 "Стандарти", тактика і психологія

На даний момент проблем зі здоров’ям жоден з тих футболістів, що був викликаний цього разу під прапори збірної, не має. У тому числі і Артем Мілевський, який завдяки лікарям швидко одужав, і вже з вівторка працював в основній групі. На заняттях, до речі, особлива увага приділялася діям при стандартних положеннях, а також тактичним нюансам ведення гри. Протягом усього тренувального збору тренери прагнули зробити також все для того, аби до цього важливого матчу футболісти підійшли якнайкраще підготовленими психологічно.

 Результат понад усе

Олексій Михайличенко уникнув прямої відповіді на запитання, чи задоволений він роботою, проведеною під час цього тренувального збору, коротко зазначивши: "Наскільки вона була плідною, судитимемо за кінцевим результатом". Водночас тренер висловив впевненість у своїх хлопцях, а також поділився рецептом такої бажаної перемоги: "Дуже її хотіти, і все задля неї зробити".

По материалам:   ФФУ



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!