Главная Новости Досуг Зірка серілу «Леся+Рома» Ірма Вітовська вестиме шоу «Народна зірка» на ТРК Україна
commentss НОВОСТИ Все новости

Зірка серілу «Леся+Рома» Ірма Вітовська вестиме шоу «Народна зірка» на ТРК Україна

10 октября 2009, 09:29
Поделитесь публикацией:
Зірка серілу «Леся+Рома» Ірма Вітовська вестиме шоу «Народна зірка» на ТРК Україна

Талант-шоу "Народна зірка" на ТРК "Україна" вестимуть Максим Неліпа, и Сніжана Єгорова та Ірма Вітовська, повідомляє прес-служба каналу. Перші двоє ведучих працюватимуть безпосередньо на сцені, а Ірма Вітовська — в арт-кафе, де учасники збираються після виступу.

До журі проекту увійшли польська актриса Барбара Брильська, український поет-пісняр Юрій Рибчинський і російська актриса й телеведуча Анастасія Заворотнюк. Нагадаємо, що Барбара Брильська була членом журі шоу "Дві зірки" виробництва російського Первого канала, третій сезон якого торік транслювала ТРК "Україна".

Як уже повідомляла ТК, участь у шоу "Народна зірка" візьмуть Потап і Настя Каменських, Ірина Білик, Віталій Козловський, Євгенія Власова, Віктор Павлик, Віктор Бронюк (гурт ТіК) та Міла Нітич. Також стало відомо, що на участь погодилися Світлана Лобода, Наталія Бучинська й Олег Лапоногов (група "Табула Раса"). Усі вони разом з учасниками-непрофесіоналами, відібраними на кастингах, сформують дев`ять дуетів і одне тріо. Переможець проекту отримає 100 тисяч гривень.

Режисером-постановником і художнім керівником шоу став Максим Паперник. "У шоу зірки з`являться в нових образах, адже їм доведеться співати в нехарактерних для них музичних стилях. Наприкінці кожного виступу пара-учасник обирає номер, під яким приховані такі музичні завдання, як ретро-хіт, шансон, реп, народна пісня, пісні з кінофільмів та багато інших", — розповів він.

Нагадаємо, шоу "Народна зірка" для каналу виробляє компанія ISTIL Studios. Прем`єра проекту відбудеться в суботу, 10 жовтня, о 17:00 на каналі "Україна".

По материалам: ТелеКритика

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!