Главная Новости Досуг Українська поп-зірка пропагує поп-психологію (ФОТО)
commentss НОВОСТИ Все новости

Українська поп-зірка пропагує поп-психологію (ФОТО)

13 октября 2009, 06:48
Поделитесь публикацией:
Українська поп-зірка пропагує поп-психологію (ФОТО)

Українська поп-зірка є прихильницею однієї з течій поп-психології.

Поп-психологія, яка доступно і привабливо розповідає про особистісне зростання, стала шалено популярною останнім часом. Вона сподобалася і знаменитій українській співачці Руслані. Зірка вважає, що багато трюків поп-психології чудово працюють у житті, а також допомагають подолати неприємності й труднощі. Здавалося б, простенька фраза "я – най-най-краща", вимовлена перед дзеркалом, дуже піднімає самооцінку й настрій.

Зокрема, з галузі поп-психології й порада Руслани тим дівчатам, які хочуть бути гламурними і стильними. Співачка радить їм не дотримуватися течій моди та дієт, а звернути увагу на свій внутрішній світ і самооцінку, полюбити себе.

– Дівчина має бути унікальною. Я їй раджу не бігти за модою, не вдягати те, що на інших. Тільки тоді вона відчує себе унікальною. І хай не чекає, що їй хтось це скаже – окрім неї однаково цього ніхто не скаже! – сміється Руслана. – Фільм був таким (прим. Ред. "Найчарівніша і найпривабливіша"), коли Муравйова говорить собі постійно "Я – найчарівніша, я – найпривабливіша!". Ось це треба вписувати всередині себе, і неважливо, що на тобі одягнуте. Однаково, внутрішній стан відображається на обличчі, це блиск в очах, усмішка. Якщо обличчя сяє, не має значення нічого більше – ні якої ти комплекції, ні який одяг. У тебе впевненість на обличчі, і ти приваблюєш увесь світ! До речі, така внутрішня установка і справді добре працює – Руслана знає толк.

Автор: Анна Смирнова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!